Wyeksponowanie mapy - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Wyeksponowanie mapy (/showthread.php?tid=839) Strony:
1
2
|
RE: Wyeksponowanie mapy - Derion - 27-10-2013 Się zgodzę z Fel, że trzeba by było niektóre tematy poprzesuwać... a zwłaszcza "zapisy na akcje z MG". Bo intuicyjnie szukałam ich w "Akcjach z Mistrzem Gry", a tu kiszka, bo w eventach, czyli w temacie wszystko we wszystkim xD Jeśli nie macie nic przeciwko, że w temacie o mapie pociągnę ten wątek i żeby nie było, że nic nie wnoszę tylko jojczę, to ja bym porozdzielała o forum vs fabuła w ten sposób: O FORUM: Jak dołączyć do stada? Co i jak, czyli Poradnik dla Początkujących Spis osób odpowiedzialnych za forum Hala Sław FABUŁA: Czas akcji Zakładanie stada Znamiona Choroby i medykamenty Podpalenia Tortury Polowania Mapa Ziem Drzewo Genealogiczne TLK PBF Opale i kolekcjoner Rafiki Punkty życia Teraz wygląda to trochę nieproporcjonalnie, ale przynajmniej dzieli jakoś tematy między te czystko techniczne, dotyczące forum a te, które dotyczą rozgrywki, czyli fabuły. RE: Wyeksponowanie mapy - Nahuel - 27-10-2013 Cytat:ZANIM PRZYSTĄPISZ DO GRY, WYBIERZESZ STADO, ZAPOZNAJ SIĘ Z DZIAŁEM FAQ, INFORMACJE TAM ZAWARTE POMOGĄ CI W GRZE! pod słowem tutaj - link. hm? RE: Wyeksponowanie mapy - Tabia - 27-10-2013 No w sumie lepiej. Będzie to fajnie scalone z resztą, nie tak odstające. No i każdy na pewno choć raz w życiu przeczyta to zdanie - jest dostatecznie dobrze wyeksponowane. RE: Wyeksponowanie mapy - Vasanti Vei - 27-10-2013 Hm, ja tam nie zwracam na nie uwagi, ale to pewnie dlatego, że jest mniej więcej takie samo od paru lat. XD Skoro mówicie, że rzuca się w oczy, to ok, wierzę na słowo. Tak, taki podział jest dość sensowny, można to tak poprzenosić. Co do zapisów na akcje - sama nie wiem. Może po prostu dać w opisie tematu informację, że zapisy na akcje znajdują się w subforum Eventy? Jeśli by je przenieść, to by sugerowało, że te akcje z MG mogą się odbywać tylko w forum Akcje z MG, a przecież wcale nie musi tak być... Poza tym uważam, że zapisy na akcje z MG powinny być tam, gdzie zapisy fabularne. RE: Wyeksponowanie mapy - Nahuel - 28-10-2013 albo wyciągnąć całe eventy gdzie indziej. RE: Wyeksponowanie mapy - Felija - 28-10-2013 Też o tym myślałam, tylko gdzie? Do Zmian i Regulacji? Albo zmienić nazwę Zmiany i Regulacje np. na Wydarzenia. I Eventy jako subforum. RE: Wyeksponowanie mapy - Nahuel - 28-10-2013 no od biedy do ABC... |