Rasa - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Rasa (/showthread.php?tid=878) Strony:
1
2
|
RE: Rasa - Derion - 26-11-2013 LYGRYS = tygrysica + lew TIGON = lwica + tygrys RE: Rasa - Nkiruma - 26-11-2013 dziękuję. :3 chwilowo odbijamy się od problemu kolejności pól w profilu. gatunek dodaje się na samym dole - nawet pod opalami. oczywiście możemy wykasować wszystkie kategorie i wpisać gatunek na początku, ale to się jednak mija z celem. bo każdy user musiałby sobie wpisać wszystko od nowa. można ewentualnie dać gatunek nie w profilu pod avkiem, a nad postem lub pod nim. no i będziemy jeszcze szukać zamiany kolejności pól na forum pomocy do phpbb. jeśli ktoś wie, jak to zrobić, to pomoc się bardzo przyda. bo nie ma niestety mechanizmu takiego jak przy przenoszeniu działów forum. RE: Rasa - Hewa - 27-11-2013 U mnie w phpbb3 nie trzeba się w to bawić, podobnie jak u Was w przypadku działów mam takie fajne strzałeczki :D Jak miałam jeszcze forum na mojeforum, po prostu usuwałam pola i wstawiałam tak, jak chciałam, żeby były poustawiane XD Co do phpbb by przemo to da się to zmienić w PhpMyAdmin. Zmienia się numerek poszczególnym polom w tabeli php_profile_lang. Mwah, ale jest jeden problem. Polega on na tym, że nie macie dostępu do phpMyAdmina, jako że to gotowe forum XD Więc podejrzewam, że inaczej, jak kasując poszczególne pola i tworząc je ponownie się nie da w tym przypadku. A w ogóle to fajny pomysł z tym polem, bardzo mi się podoba. Myślę, że wielu osobom się przyda ^^ RE: Rasa - Nahuel - 27-11-2013 Idea: a gdyby zamienic ducha stroza na gatunek wlasnie? To jest pole rzadko uzywane, naprawde rzadko - wiec ponownie je uzupelnic musialoby tylko kilka(nascie) osob. I stroz moze wyleciec na sam dol. Jesli sie na to zdecydujemy, to masowa wiadomosc do wszystkich styknie. RE: Rasa - Hewa - 27-11-2013 To bardzo dobry pomysł, podoba mi się :D łatwiej bedzie uzupełnić 2 pola niż wszystkie xd Jestem jak najbardziej za! RE: Rasa - Felija - 27-11-2013 O, dobry pomysł. :) RE: Rasa - Nkiruma - 27-11-2013 no to do dzieła, Fel :P RE: Rasa - Chikja - 28-11-2013 Co i tak nie zmienia faktu, że postaci nie są raczej wprawnymi zoologami i nie znają się raczej na rasach i ich mieszankach ;3 RE: Rasa - Arne - 28-11-2013 Postacie nie, ale wszystkowiedzący narrator już tak "D RE: Rasa - Chikja - 28-11-2013 Arne napisał(a):Postacie nie, ale wszystkowiedzący narrator już tak "D Zbyt często gracze mylą jedno z drugim >3 RE: Rasa - Ariusz - 28-11-2013 Prawda, nie znają się, ale też nie każdy musi umieć rysować i mamy problem, a tak- on znika. ta da "D Oj tam, warto wiedzieć tak dla samego siebie o <D RE: Rasa - Felija - 29-11-2013 Dobra, zmienione, poprawiajcie sobie. ;) Zaraz wrzucę ogłoszenie o tym. |