![]() |
Zagadkowa podróż balonem i to co z niej wynikło - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: Event Sylwestrowy 2013 (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=129) +----- Wątek: Zagadkowa podróż balonem i to co z niej wynikło (/showthread.php?tid=900) Strony:
1
2
|
RE: Zagadkowa podróż balonem i to co z niej wynikło - Otieno - 28-12-2013 Oliwkowy Chart - Cmentarzysko Słoni? RE: Zagadkowa podróż balonem i to co z niej wynikło - Kifo - 28-12-2013 Oliwkowy » Równina » Samotny Pień » Samotny Pień xD RE: Zagadkowa podróż balonem i to co z niej wynikło - Kahawian - 28-12-2013 Nareszcie. 'D RE: Zagadkowa podróż balonem i to co z niej wynikło - Derion - 28-12-2013 yup, Oliwkowy obsikał pieniek. Kahawian: 10 pkt Kifo: 7 pkt I tym sposobem charty zostały odnalezione! Całe i zdrowe wróciły do właściciela, niektóre w lepszej, niektóre w gorszej kondycji, niemniej jednak Baron w ramach podzięki zdecydował się obdarować tę która przyprowadziła pod jego skrzydła największą ilość psiaków... Kahawianową! Uścisnął dłoń Kifo, doceniając jej zaangażowanie w poszukiwaniach i puścił doń oczko, zwiastujące jakąś bliżej nieokreślona niespodziankę.
RE: Zagadkowa podróż balonem i to co z niej wynikło - Derion - 01-01-2014 Pora na NAGRODY!
Synteza Dwugrzywego: ![]() I wersja tak zwana "pro", czyli z tłem, ale pozostałabym przy tej bez ><" Próbowałam kilka wersji tła; i było zachodzące słońce, i klify, i plaża, i drinki z papierowymi parasolkami (yyy... nie, tego nie), ale przy tej stylistyce najlepiej wygląda taki golutki moim zdaniem. A jeśli chcieć z tłem, to została ta pierwotna wersja, z którą się powyższy portret Kahawiana rodził: za duża więc kliknij Oraz dla równie dzielnego poszukiwacza Kifo szybki szkic: ![]() Mam nadzieję, że się podobaju ._. RE: Zagadkowa podróż balonem i to co z niej wynikło - Ariusz - 01-01-2014 To tło też jest pro ;_; ;w; hah, ale masz tempo O3o albo trochę czasu xD" RE: Zagadkowa podróż balonem i to co z niej wynikło - Derion - 01-01-2014 Siedziało się trzy dni po parę godzin nooo. Kwestia skupienia się... i świadomości tego, że od przyszłego tygodnia będę miała taki zapieprz na uczelni, że zrobienie czegoś porządniejszego nie będzie możliwe. Chyba, że mnie co nawiedzi i będę po nocach siedzieć nad jakąś pracką, ale nie wyobrażam sobie myśleć o egzaminach i o tym, że ktoś tu czeka na rysunek x) RE: Zagadkowa podróż balonem i to co z niej wynikło - Kahawian - 01-01-2014 Jezus Maria, ten Kahuś... ;__; RE: Zagadkowa podróż balonem i to co z niej wynikło - Oresta - 04-01-2014 Podobaju. Dziękuję, wstawię, jak tylko będę mieć normalnego neta xd RE: Zagadkowa podróż balonem i to co z niej wynikło - Ariusz - 04-01-2014 Ja tam mogę ludowi powstawiać, tylko proszę o dokładne instrukcje gdzie <D |