Bo czasem trzeba odpocząć... - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Bo czasem trzeba odpocząć... (/showthread.php?tid=958) Strony:
1
2
|
RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Kahawian - 03-03-2014 Sporo profesorów się tak ubiera- chociażby u mnie w szkole. Polonista, historyk, matematyk... Chyba będę musiała co nieco szerzej zebrać informacje o nim, bo póki co siedzą w mojej głowie. Anatomicznie poległam od tym względem, aczkolwiek mogę tylko powiedzieć, że Kazik kurduplem nie jest- 1,85m wzrostu. Co do zawodu... były snajper. Obecnie szkoleniowiec w jednostce wojskowej. x'DD Postaram się kiedyś rysnąć go w mundurze, czy cuś. RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Khayaal - 03-03-2014 no to ten wzrost jest do poprawy, jak sądzę, będzie chodziło o proporcje - obecnie optycznie jest po prostu mały, 170, 173 maks. RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Kahawian - 18-03-2014 Walić wszelkie reguły ( w tym poprawności anatomicznej, psychologicznej itd...)! Moje uczucia związane z dniem dzisiejszym: RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Ariusz - 18-03-2014 Jądro ciemności xD RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Kahawian - 18-03-2014 Taaak, tekst, z którym będę miała... przyjemność... współpracować, w trakcie przygotowywania materiału do ustnej matury z polskiego. [ Dodano: 2014-04-08, 20:06 ] Cuś nowego. Młodziak- Kahu: I... w zasadzie nie wiadomo co. Efekt nudów, chęć spróbowania czegoś. RE: Bo czasem trzeba odpocząć... - Kicheko - 13-08-2014 Polowanie Kaha i Deriona Quick Sketch Czyli popisy i męska duma |