Rodzeństwo Gizy - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Rodzeństwo Gizy (/showthread.php?tid=968) |
RE: Rodzeństwo Gizy - Hashimea - 24-08-2014 Jasne, kolory mi się podobają. Jedynie te granatowe (czy tam fioletowe xd) oczy mi tu nie pasują, ale to najwyżej się zmieni. Myślę, że postać założę dziś lub jutro. :3 RE: Rodzeństwo Gizy - Visa - 24-08-2014 Dobra, to zamykam poszukiwania brata Tobo :3 Podtrzymuję nadal, jeśli kto chciałby zrobić postać dwójki dzieci Visy RE: Rodzeństwo Gizy - Panimalos - 25-08-2014 W sumie to ja bym mogła :3 Samica, podobna z charakteru do ojca, choć jeszcze nie tak dojrzała. RE: Rodzeństwo Gizy - Visa - 25-08-2014 Może być, nie mam wymagań co do płci i do designu postaci. Dzięki temu będzie więcej panter :3 No i skoro Visa ma 5 lat to pierwsze młode mógł mieć dopiero w wieku 2,5 lat. Pierwsze, starsze może mieć gdzieś 3,5 lat, młodsze maksymalnie 2 lata w zależności od tego jak dawno Visa opuścił partnerkę po usamodzielnieniu się dzieciaka :P Obie partnerki Visy były cętkowane (biorąc pod uwagę, że czarne stanowią tylko niewielki procent). RE: Rodzeństwo Gizy - Panimalos - 25-08-2014 Można zrobić ją cętkowaną z przebijającym czarnym na łapach i ogonie, może też pysku. RE: Rodzeństwo Gizy - Visa - 26-08-2014 No to już jak Ci się podoba ;) RE: Rodzeństwo Gizy - Panimalos - 26-08-2014 Nie mogę znaleźć żadnego avataru. RE: Rodzeństwo Gizy - Kifo - 26-08-2014 Nimal, a gdybyś spróbował pokolorować jakiś free lineart? Tu masz na przykład trochę bardziej realnym stylu , tu śnieżna pantera, ale ze znośnym ogonem, tu taka trochę młoda lub sam headshot. Albo podeślę jeszcze link do mojej ulubionej strony o rysowaniu lampartów. Zwłaszcza fajnie jest tam pokazane, jak mniej więcej cętki u typowego lamparta lecą. Link! RE: Rodzeństwo Gizy - Panimalos - 26-08-2014 Szukałam linearta i próbowałam narysować, ale mi to nie idzie. Ten headshot ładny, tylko te linie takie "paintowe". RE: Rodzeństwo Gizy - Eris - 26-08-2014 To poproś, by ktoś ci narysał, avatarnie otwarte. RE: Rodzeństwo Gizy - Kifo - 26-08-2014 Mogę Ci je przerysować. To chyba nie będzie łamanie praw autorskich, jeśli tamten facet będzie dalej figurował jako twórca, prawda? RE: Rodzeństwo Gizy - Visa - 27-08-2014 Nie znam się, nie powiem wam xd ale w sumie można chyba jakiś lwi lineart przerobić? Usunąć grzywę albo z lwicy zrobić xD RE: Rodzeństwo Gizy - Eris - 27-08-2014 Hmm, ja bym sobie chyba klepnęła drugiego dzieciaka. Czarna pantera-2,5 roku-samica. Może być? :3 RE: Rodzeństwo Gizy - Visa - 27-08-2014 Wiesz, nie mam wymagań, poza tym żeby jednak grać tymi postaciami zamiast je porzucać ;P to tyle~ także Visa może mieć dwie córki xD RE: Rodzeństwo Gizy - Nibiru - 27-08-2014 A więc oto jestem, tatusiu xD. |