Avatarnia Froz/Eidel - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Avatarnia Froz/Eidel (/showthread.php?tid=1141) |
RE: Avatarnia Froz/Eidel - Amani - 31-05-2015 To ja też się pragne dopisać do kolejki masz wolną rękę takie cos jak mam na avku tylko brdziej profesjonalnie ze wszystkimi szczegółami aczkolwiek może z deczka modyfikowac itp RE: Avatarnia Froz/Eidel - Tirune - 02-06-2015 No cóż, jeśli znajdziesz trochę czasu byłbym wdzięczny za 2 avatary - 1 do tego którego mamy tutaj, a 2 to OC którego dopiero planuję zakładać. Jego ogólny opis wygląda tak: Jest to duży lew o silnej budowie. Jego źrenice są bardzo duże - zajmują większość powierzchni oka. i mają kolor jasnej czerwieni który jest doskonale widoczny w ciemności, ten kolor oraz rozmiar źrenic jest spowodowany pewnym schorzeniem, nie przeszkadza ono lwu lecz może z wyglądu przerazić nie jednego. Lew ten ma ciemne futro w kolorze czerni i szarości które idealnie kryje się w mroku, w którym jedyne co może być zauważone to jego krwiste oczy. Grzywa jest ciemniejsza od futra ponieważ jest idealnie czarna, gęsta i długa albowiem poza pyskiem okala mu również spory kawałek torsu. Oczywiście bez pośpiechu bo zanim ukończę pisać opis mojego nowego OC potrwa sporo czasu, lecz gdy będziesz miała czas to byłbym bardzo wdzięczny. Obie prace prosiłbym w stylu semi-realizm. W razie czego załączam również krótki opis mojego obecnego OC. RE: Avatarnia Froz/Eidel - Mirra - 29-06-2015 Puk, puk można?? <zagląda niepewnie> Chciałabym avka dla Mirrci :) semi-realizm Tak jak na avku. Chciałabym prosić o łańcuszek z trzema pazurami lwów. |