Saphēda i jej fabuła - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Saphēda i jej fabuła (/showthread.php?tid=1261) |
RE: Saphēda i jej fabuła - Cherry - 14-07-2015 Ghalib napisał(a):xD ale tak w ogóle to gepard nie może dać potomstwa z miksem lwa i tygrysa ani żadnym z tej dwójki xDD miłość bez dziecków~ No nie. To Soth nie może dać ci dzieci, bo samce hybryd wielkich kotów z reguły są bezpłodne. xD RE: Saphēda i jej fabuła - Sapheda - 14-07-2015 Soth mógłby się trafić płody akurat, ale gepard to nawet nie jest rodzaj panthera xD RE: Saphēda i jej fabuła - Samiya - 14-07-2015 Gepardy raczej się nie rozmnażają z innymi gatunkami xD http://messybeast.com/genetics/hyb-cheetah.htm - tu macie co nieco o tym napisane, ale z tego co zrozumiałam, wszystkie te hybrydy istnieją tylko w teorii :D Ze zwierząt dostępnych na KL pozostaje Saphedzie lampart. No i niby serwal, ale to raczej nie jest możliwe >.< Choć mimo wszystko to je KL, tu jest wiele możliwe :D //offtop mocno, ale niech będzie RE: Saphēda i jej fabuła - Soth - 14-07-2015 Tyglewy są bezpłodne. A przynajmniej samce. Z drugiej strony, pieprzyć logikę, tak naprawdę jakby się uprzeć to w myśl idei forum to by nawet potomstwo przeszło. A tak z innej beczki: co wy za mnie postać układacie, jakieś relacje wymyślanie, ja nie wiem o co wam chodzi :v Ale miłość bez dzieci może być. Sothowi pasuje. Najwyżej się coś przygarnie pod łapię, o. RE: Saphēda i jej fabuła - Ghalib - 15-07-2015 Nie no Sami, to nie jest możliwe głównie właśnie z tego powodu co napisałam, gepard i lamparty, lwy, tygrysy etc, nawet nie należą do tej samej rodziny kotowatych. Różnią się na prawdę za bardzo, żeby coś z tego wyszło. To trochę tak jak próbować zrobić hybrydę psa i lisa albo hieny i mangusty. No się nie da xD Ja wiem, że tu się dzieją cuda na kiju ale to by było dla mnie chyba przegięcie xDD no, a Soth pojawi się u Szafki to wtedy do czegoś dojdziemy ;p RE: Saphēda i jej fabuła - Venety - 15-07-2015 Ej, a tak na marginesie, chciałabym kiedyś zobaczyć gracza, który tworzy rozbudowaną hybrydę, w relacjach z innymi, ale z racji bycia hybrydy jest bezpłodny. Zazwyczaj ludzie nie podejmują się czegoś takiego, bo niepłodność to... Dość niewdzięczny temat. |