Chce ktoś portret? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Chce ktoś portret? (/showthread.php?tid=1384) |
RE: Chce ktoś portret? - Mirra - 09-09-2015 Ja bym poprosiła dla Zuri :) RE: Chce ktoś portret? - Zenzelé - 03-10-2015 To ja chętnie zostawię tutaj jeszcze CV Zenzele... to znaczy jak będziesz mieć kiedyś na ochotę bezuchą lwicę, to ja umrę ze szczęścia, wiedz o tym RE: Chce ktoś portret? - Maeva - 03-10-2015 U mnie jest Maeva, Panimalos i Shida. Maeva ma art'a, Panimalosowi i Shidzie przydałyby się na przyszłość. Nimal ma bujną grzywę, ma jej zbyt wiele jak na swój wiek. Możesz też narysować tą lwicę co ci wtedy na PW wysłałam. Deviantart - tu znajdziesz wygląd moich postaci <3 RE: Chce ktoś portret? - Masaja - 08-10-2015 A to ja też zglosze Mas jak da rade, ogólnie to wygląda zwyczajnie, kolor kremowy, uszy nos i wokół oczu kolor jasnoszary, oczy czerwone i plamka pod prawym okiem czarna :D czekać mogę nawet wieczność, bo warto! |