Z kim będzie Ines? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +----- Dział: Zakłady (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=97) +----- Wątek: Z kim będzie Ines? (/showthread.php?tid=1547) |
RE: Z kim będzie Ines? - Samiya - 08-02-2016 Sadism już jedną osobę dziabnął i Kahawa ją wyleczyła :d więęęc chyba mamy jakieś lekarstwo na jad xD RE: Z kim będzie Ines? - Kiu - 08-02-2016 To trza to gdzieś napisać ale skoro sa leki to luzik RE: Z kim będzie Ines? - Sargon - 08-02-2016 Taaa.... Kahawa nie uratowala Nyasiego. Serwal umarl. A jadu mi nie macie prawa ograniczac. Nir dziabam bez powodu, a ograniczanie mojegp jadu to nonsens pokroju tępienia lwom zębów. Zazdrościcie i sie boicie :* A Anubis jest słabym lwem skoro wąż jest w byciu lwem lepszy od niego xD RE: Z kim będzie Ines? - Kalani - 08-02-2016 Zamiast zastanawiać się, z kim będzie Ines, ruszylibyście tyłki do groty medyka SK, bo wam Volundr zaśmierdnie xD RE: Z kim będzie Ines? - Ate - 08-02-2016 Boziu xd przestańcie już. Stało się to się stało. Po cholerę drzeć koty i drążyć temat? Będziemy teraz tworzyć dwa obozy i uniemilać rozrywkę? RE: Z kim będzie Ines? - Myr - 08-02-2016 Widzisz Kalani jakby Vol poznał Kiu to by go zabrała! RE: Z kim będzie Ines? - Samiya - 08-02-2016 Sadism, ja mówiłam o Kijivu xD ona była ugryziona... chyba, że coś mi się pomyliło. Kalani, spoko, już z Anubisem rozmawiałam o spotkaniu trupa xD ależ on musi śmierdzeć przez ten czas... RE: Z kim będzie Ines? - Felija - 08-02-2016 Sami, no była. Kalani, ten wątek nazywa się "Z kim będzie Ines?", dlatego piszemy o tym, z kim będzie Ines. :D Ja myślałam o wpadnięciu do Vola, ale ciągle mi jakieś inne wątki wypadały. No nie mam chwili wolnego na fabule, ani Ines, ani Serret. RE: Z kim będzie Ines? - Runa - 08-02-2016 Chill, Felka, to był żarcik xp RE: Z kim będzie Ines? - Inés - 08-02-2016 Spoko, tak tylko piszę. :'D RE: Z kim będzie Ines? - Sargon - 08-02-2016 Poza tym Sami, Sadism Kijivu nie kąsał. RE: Z kim będzie Ines? - Felija - 08-02-2016 Heh, Sadi nadal myśli, że jest pierwszym wężem. <3 RE: Z kim będzie Ines? - Samiya - 08-02-2016 A tak, to jednak nie był Sadism, tylko jakaś mamba :v https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=189&offset=150 RE: Z kim będzie Ines? - Vult - 08-02-2016 Ale wy motacie.... Kahawa NIGDY nie zrobiła leku na jad bo takiego nie było w rozpisce chorób. Kijivu była wyczerpana a jad zrobił spustoszenia w jej organizmie. Ratela tylko wzmocniła odbudowę jej organizmu by mogła się szybciej zregenerować i odkaziła ranę. Nic ponad to. Zaraz mi przypiszecie, że omijam regulamin i wymyślam sobie jakieś medykamenty. Także musiałam się trochę nagłowić by nie wyjść po za zasady forum a jednocześnie pomóc chorej. Szczególnie, że rozpiska medykamentów jest bardzo uboga. RE: Z kim będzie Ines? - Felija - 08-02-2016 Przecież nikt niczego takiego nie pisze, spokojnie. Oo Nie mam pojęcia, gdzie Ty tu widzisz jakieś oskarżenia. A co do spisu medykamentów, to już się wypowiadaliśmy wiele razy. |