Król Lew PBF
Takie tam - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+--- Wątek: Takie tam (/showthread.php?tid=1904)

Strony: 1 2 3

RE: Takie tam - Mwuaji - 13-07-2016

Askari napisał(a):
UWAGA: Zlecenia przyjmuję do wtorku (21.06.2016)!! Po tym terminie zawieszone do odwołania (sesja, praktyki, dużo rzeczy)

Zrobiłam zaległe, ale wcale nie odwołałam zawieszenia zleceń. Po prostu nie będę teraz miała na to czasu.

RE: Takie tam - Nyota - 29-10-2016

Możesz zmienić kolor futra i oczu Nyoty na moim obecnym awatarze z żółtych oliwkowo-zielone (takie jak ma Tiifu z Lwiej Straży)? A futro niech będzie takie jak na tej[url=http://pl.tinypic.com/view.php?pic=rkcutz&s=9][/url] palecie kolorów, którą przygotowałam.

Jakby co, awatar, który chciałabym, żebyś przerobiła, pochodzi z Wolnych Avatarów.

RE: Takie tam - Bomvu - 26-11-2016

Znów otwieram zlecenia, z tym, że jedno na raz.

Tak jak wcześniej mogę zrobić proste przeróbki zdjęć, screenów i rysunków, dorobić tło, wykroić ładny avatar, pokolorować lineart itp. Węcej info tutaj
UWAGA. Wasze własne linearty oczywiście też pokoloruję, ale nie będę ich już specjalnie odrysowywała. Skan/zdjęcie ma być czyste i gotowe do pokolorowania.

RE: Takie tam - Alaba - 03-01-2017

(26-11-2016, 18:16)Bomvu napisał(a): Znów otwieram zlecenia, z tym, że jedno na raz.

Tak jak wcześniej mogę zrobić proste przeróbki zdjęć, screenów i rysunków, dorobić tło, wykroić ładny avatar, pokolorować lineart itp. Węcej info tutaj
UWAGA. Wasze własne linearty oczywiście też pokoloruję, ale nie będę ich już specjalnie odrysowywała. Skan/zdjęcie ma być czyste i gotowe do pokolorowania.

Stuk puk

RE: Takie tam - Satau - 03-01-2017

To ja się zgłoszę ^^ Niedługo planuję wcielić na forum nową postać i bardzo byś mi pomogła kolorując linearta i zmniejszając go do wymaganych wymiarów  sygnatury ^^

http://fkpl.deviantart.com/art/Amur-leopard-lineart-526235645

W razie jakiś pytań to udzielę odpowiedzi na PW (również odnośnie kolorów napisze ci PW jak już się zdecydujesz aby mi pomóc) ;D

RE: Takie tam - Alaba - 04-01-2017

Ok, wyślij mi PW na któreś z moich kont to ogarnę.

RE: Takie tam - Alaba - 11-01-2017

Proszę. Sorki za zwłokę :P

[Obrazek: eJBX7TL.png]

I tu zmniejszone do podpisu:
[Obrazek: pcZfHcc.png]

RE: Takie tam - Satau - 11-01-2017

Bardzo dziękuję ;** Jestem niezwykle zadowolona <3

RE: Takie tam - Mwuaji - 13-01-2017

Znowu otwieram jedno zamówienie. zasady takie jak poprzednio
(26-11-2016, 18:16)Bomvu napisał(a): Tak jak wcześniej mogę zrobić proste przeróbki zdjęć, screenów i rysunków, dorobić tło, wykroić ładny avatar, pokolorować lineart itp. Węcej info tutaj
UWAGA: Wasze własne linearty oczywiście też pokoloruję, ale nie będę ich już specjalnie odrysowywała. Skan/zdjęcie ma być dobrej jakości i gotowe do pokolorowania.

RE: Takie tam - Bomvu - 06-02-2017

dzyń dzyń

RE: Takie tam - Sizar - 04-07-2017

Hej, mogłabym prosić o zrobienie mi avatara z tego? :
[Obrazek: Bzzzw7jIEAA_983.png]
Oraz sygnatury z tego :
[Obrazek: eeaca51e18d392a4dcdaa008e39608ef.jpg]
Przy obróbce to prosiłabym jedynie o zrobienie podpisu w odcieniach szarości jeśli można, żeby się z avatarem komponował.
Z góry dziękuję. 0v0

RE: Takie tam - Bomvu - 04-07-2017

Gotowe:
[Obrazek: KTLRIRh.png]
[Obrazek: bAo7FnA.png]

RE: Takie tam - Sizar - 04-07-2017

Rany, wielkie dzięki, są wspaniałe! <3

RE: Takie tam - Banjo - 07-07-2017

Hej przerobiłabyś to na lineart? Chce zrobić z tego sygnature ale jeszcze nie wymyśliłam kolorów więc narazie lineart.

http://sta.sh/027dkceiwqfn