![]() |
Kiu szuka dzieci! - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Kiu szuka dzieci! (/showthread.php?tid=1972) |
RE: Kiu szuka dzieci! - Jasiri - 11-07-2016 Dobra, skończyłam rysować moją hienke. Może nie jest szczytem piękności, ale idzie wytrzymać. Vei, kiedy mogę założyć konto i wysłać ci obrazek do wstawienia? RE: Kiu szuka dzieci! - Myr - 11-07-2016 Pisałam aby zakładać konto tak 2-3 dni przed porodem. Nie ma potrzeby robić już to. Jeszcze z 2 tygodnie RE: Kiu szuka dzieci! - Jasiri - 11-07-2016 Wiem, tylko że Vei pisała, że wyjeżdża i wolałam się upewnić, czy znajdzie na to chwilkę. RE: Kiu szuka dzieci! - Israel - 11-07-2016 Mauara napisał(a):Israel, przykro mi ale zapłodnienie u hien niestety nigdy nie odbywa się na szybko xD Ale czas fabularny nie musi się pokrywać z czasem rzeczywistym :V. Mauara napisał(a):Macie coś tatusiu i mamusiu przeciwko żeńskiemu imieniu dla samczyka :D? Komorowski też ma żeńskie imię :V (tyle, że drugie). A mogę spytać, skąd taki pomysł XD? RE: Kiu szuka dzieci! - Jasiri - 11-07-2016 Do którego z rodziców mają być podobne pozostałe postaci? RE: Kiu szuka dzieci! - Vasanti Vei - 11-07-2016 Jak założysz konto np. 22 lipca, to spokojnie zdążę wstawić. A najwyżej podeślesz komuś innemu, np. Venety. RE: Kiu szuka dzieci! - Myr - 11-07-2016 Wyglądy mozna wymieszać to juz inwencja autorów czy które do jednego a inne do drugiego lub czy mieszanka obu. RE: Kiu szuka dzieci! - Jasiri - 11-07-2016 Voi będzie naszym starszym bratem? RE: Kiu szuka dzieci! - Mauara - 11-07-2016 Israel napisał(a):A mogę spytać, skąd taki pomysł XD? Nie powiem, dowiesz się fabularnie xD RE: Kiu szuka dzieci! - Myr - 11-07-2016 Tak Jasiri, bratem-kuzynem zwał jak zwał. |