Trening z młodzikiem - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Dział: Na marginesie (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=85) +---- Dział: Wątki zakończone (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=89) +---- Wątek: Trening z młodzikiem (/showthread.php?tid=2090) |
RE: Trening z młodzikiem - Maru - 13-01-2017 Spojrzał na młodego, póki co to chyba tyle. - Myślę, że na dziś wystarczy. W końcu jesteś jeszcze nie wprawiony i zahartowany. Ale za to jutro trzeba będzie przebiec trochę więcej, a następnego dnia znowu więcej i tak dalej. Z treningiem bojowym też nie powinniśmy długo zwlekać. Myślę, że gdzieś tak za tydzień będziesz już gotowy na pierwszą lekcję. Jeśli będziesz czegoś potrzebować to pytaj śmiało. Zobaczysz, jeszcze będzie z Ciebie silny i muskularny lew, lwice na pewno będą się za Tobą uganiać. - puścił młodzikowi oczko i lekko szturchnął jego bok łapą. RE: Trening z młodzikiem - Furaha - 13-01-2017 Wstałem po jego słowach. Czułem w sobie jakąś taka dobra energię. -Tak będzie, będę dobrym i przydatnym lwem- Tak tego chciałem, nie byłem pewien jednak czy faktycznie mi sie uda coś takiego osiągnąć. Potrafi być wytrwały ale czy to wystarczy? RE: Trening z młodzikiem - Maru - 13-01-2017 Przytaknął na słowa młodzika posyłając mu lekki uśmiech. - Mam taką nadzieję. No to do zobaczenia jutro pod Lwią Skałą o wschodzie Słońca. Wyśpij się i przygotuj mentalnie. A teraz uciekaj się pobawić. - odwrócił się z wolna i ruszył przed siebie na mały patrol. /zt RE: Trening z młodzikiem - Furaha - 13-01-2017 Nie odpowiedziałem mu ale skinąłem lekko łbem. Będzie dobrze. Wierzyłem, że samiec ma wystarczające doświadczenie. Zresztą to chyba jeden z nielicznych samców jakich znam. .zt |