Król Lew PBF
Offtopic - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124)
+----- Dział: EVENT SYLWESTROWY 2016 (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=154)
+----- Wątek: Offtopic (/showthread.php?tid=2214)

Strony: 1 2 3

RE: Offtopic - Shiya - 30-12-2016

Ja siedzę u rodziny, nie bardzo chcę instalować mamie programy, których ona i tak nie będzie używać. A skype i tak jest automatycznie w Windows 10. ;P

RE: Offtopic - Soth - 30-12-2016

TeamSpeak waży nieporównywalnie mniej do skypa, nie ciąży tak na pamięci komputera i generalnie jest lepszy, nie zacina się przy dużej liczbie osób. No co ja będę, zresztą, nawet pewnie nie będę uczestniczyć, więc yolo.

RE: Offtopic - Shiya - 30-12-2016

Tzn. ja dla mnie można i rozmawiać na czym innym, ale po prostu mam skype'y osób, które wcześniej grały w kalambury i prościej mi do nich zadzwonić na skype niż pisać do każdego, żeby założył sobie tsa czy discorda.

RE: Offtopic - Israel - 30-12-2016

Skype i Discord umożliwiają korzystanie przez przeglądarkę :P. Czy TS również?

RE: Offtopic - Vult - 30-12-2016

(28-12-2016, 15:01)Sigfrido napisał(a): Będę jak Zeph nerdzić w LoLa. Albo w 4story. Jeszcze się okaże, ale najpewniej spędzę sylwka wśród internetowych znajomości lDDDD

Lul grasz w 4story? :F Od jak dawna?

RE: Offtopic - Soth - 31-12-2016

No ja na PLu nerdziłem w latach 2009-2012, a teraz od dwóch miesięcy gram na priv serwerze v4story.

RE: Offtopic - Vult - 02-01-2017

Można powiedzieć, że lata w których i ja grałam. Zaczynałam gdy max lvl to był 67, pod jakim nickiem grałeś? Możliwe, że kojarzę.
Teraz to nie mam czasu by sobie poklikać w jakieś gierki choćbym chciała :v

RE: Offtopic - Soth - 02-01-2017

TsukiBijuu, na aderii derion. Ja jak zaczynałem to maxem był 70 albo 75.