Trzy imiona - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Trzy imiona (/showthread.php?tid=223) |
RE: Trzy imiona - Moran - 16-07-2012 Weronika - dwa lata temu mieszkałam z jedną w domku na obozie. Fajna babka. Zaczęła chodzić z moim kumplem z dzieciństwa, a potem go rzuciła. Biedny gość. Karolina - kobita od angielskiego. Żaneta - też koleżanka z obozu, ale jeszcze dawniejszego. Urszula, Anna, Sonia RE: Trzy imiona - Sheloth - 16-07-2012 Urszula - babcia ze strony mamy, zmarła rok temu Anna - moje drugie imię, no i przyjaciółka z podstawówki Sonia - nie znam Mikołaj, Marta, Paweł RE: Trzy imiona - Moran - 16-07-2012 Mikołaj - kolega z podstawówki, chodzi teraz do mojego liceum i od trzech lat nie powiedział mi "Cześć". Niech spada. Marta - jedna z licealnych przyjaciółek. Paweł - kolega z klasy z gimnazjum. Przemysław, Kinga, Oliwia RE: Trzy imiona - Padme - 16-07-2012 Przemysław,- kolega z podstawówki Kinga- koleżanka z podstawówki , Oliwia- koleżanka z gimnazjum Dominika, Marta, Paweł RE: Trzy imiona - Sheloth - 17-07-2012 Dominika - mój pedał :3 Marta - siostra Paweł - osobiście nie znam żadnego, często słucham opowiadań o dwóch znajomych o tym imieniu Katarzyna, Stanisław, Kamil RE: Trzy imiona - Kivuli - 17-07-2012 Katarzyna - koleżanka z podstawówki Stanisław - chyba żadnego nie znam Kamil - Zimnyyy! Koleś z podstawówki, nie wiem czy w końcu zdał. A imiona? Zapomniałam. Katarzyna, Weronika i Paulina. RE: Trzy imiona - Hofu - 17-07-2012 Katarzyna - ciotka, u której byłam ostatnio na weselu XD Weronika - nie znam. Paulina - wcześniej wspomniana koleżanka z byłej klasy. Damian, Mateusz, Gerwazy RE: Trzy imiona - Bjorn - 19-07-2012 Damian- chłopak w którym kochały się wszystkie dziewczyny z osiedla (i okolic) Mateusz- uch. Um. No tak jakby, mój były. I przyszły >:V Gerwazy- nie znam Alicja, Janek, Gniewko RE: Trzy imiona - Kamara - 05-08-2012 Alicja - siostra mojej byłej przyjaciółki. Janek - mój adorator (niestety T.T) Gerwazy - Yhm.. nie znam. Piotr, Adriana (Ada), Agnieszka RE: Trzy imiona - Felija - 19-08-2012 Piotr - kolega z klasy z podstawówki Ada - koleżanka z obecnej klasy Agnieszka - dawna przyjaciółka, obecnie raczej dobra koleżanka Dawid, Aleksandra, Stanisław RE: Trzy imiona - Hewa - 09-09-2012 Dawid - taki gościu, palacz i alkoholik, nie zdał w ostatniej klasie gimnazjum. Aleksandra - sąsiadka i dobra koleżanka Stanisław - obecnie nie znam -- Karolina, Lidia, Marzena. RE: Trzy imiona - Khayaal - 10-09-2012 Karolina - niechciany gość w domu Lidia - walnięta wychowawczyni brata w podstawówce Marzena - wolontariuszka w kocim schronisku *** Tomek, Filip, Szymon RE: Trzy imiona - Demi - 11-09-2012 Tomek - ostatni cham i prostak, gdyby nie był inwalidą dałbym mu dawno po mordzie Filip - nie znam XD kojarzy mi się tylko z rodziną zastępcza Szymon - dobry kolega ze szkolnej lawy, imprezowicz Magda, Dorota, Sebastian RE: Trzy imiona - Moran - 14-09-2012 Magda - Magdy żadnej nie znam, Magdalenę - owszem. Jedna z fajniejszych osób w klasie. Dorota - naj-naj-najlepsiejsza przyjaciółka, chociaż żadna z nas tak drugiej nie nazwała. Jednak cholernie źle się czujemy bez siebie. Sebastian - żadnego nie znam. Łukasz, Ernest, Eliza RE: Trzy imiona - Serpeen - 16-09-2012 Łukasz- kolega klasowy. Ernest- Nie znam. Eliza- Nie znam. Dawid, Damian, Nikodem. |