Cytat miesiąca - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sprawy forum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=8) +---- Dział: Plebiscyty (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=185) +---- Wątek: Cytat miesiąca (/showthread.php?tid=2274) |
RE: Cytat miesiąca - Huntrees - 02-06-2017 "Złotooka z językiem na wierzchu obserwowała urodzoną już księżniczkę i parła kolejne potomsto" Satau, Kryjówka w zaroślach XD RE: Cytat miesiąca - Wendigo - 07-06-2017 "-EJ TY, BIAŁA TAM NA GÓRZE. Nagle wrzasnął. - MAM GŁĘBOKO GDZIEŚ TĘ WASZĄ CEREMONIĘ. ROZUMIESZ? ŻRYJCIE SOBIE PIACH BEZE MNIE." - Asura, Święto Nowej Północy xD piękne RE: Cytat miesiąca - Mrithi - 12-06-2017 "Pamietam czasy kiedy mózg służył do myślenia a nie niwelowania przeciągu miedzy uszami" Shujaa, sb RE: Cytat miesiąca - Vasanti Vei - 01-07-2017 Postanowiłyśmy z Sami, że wybierzemy cytat nadesłany przez Huntrees (5 opali dla Ciebie)! Złotooka z językiem na wierzchu obserwowała urodzoną już księżniczkę i parła kolejne potomstwo. Satau, Kryjówka w zaroślach Satau zdobywa 20 opali. ;3 Prosimy o więcej! :D RE: Cytat miesiąca - Venety - 04-07-2017 Jak w porach roku Vivaldiegooo Zmienia się kolor twego nickuuuu Powiedz mi admie coś miłegooo Nie pędź tak proszę, daj odpocząąąć Kael, kael, jest noweląą Raz przyjazną, a raz wrogą Czasem chcesz się komuś pożalić Ale znów wyłączyli shoutbooooooxaaa ~ Samiya, sb RE: Cytat miesiąca - Jasir - 07-07-2017 "Miał nadzieje znaleźć miejsce, w którym nie musiałby martwić się o brak obiadu, gdzie będzie mógł znaleźć przytulne, wygodne miejsca w których będzie mógł przesiadywać. Oczywiście liczył też na grono wspaniałych przyjaciół." - Jasir na Równinie w poszukiwaniu nowego domu i stada :D RE: Cytat miesiąca - Athastan - 08-07-2017 [...]zagai do obcej lwicy: "Hej, chcesz trochę świeżego lwa? Wyglądał na zdrowego" ~Tyrvelse, Rzeka, rozmowa nad trupem. RE: Cytat miesiąca - Venety - 09-07-2017 Baaaaaaaaaardzo stare, ale kocham ten tekst. xD "- Witaj! Miłego mamy króla, prawda? Mako to naprawdę porządny lew i przyda mu się ktoś tej samej płci, mamy dużo lwic w stadzie, no a jednak inaczej rozmawia się z drugim grzywiastym." Venety, Lwia Skała RE: Cytat miesiąca - Asura - 10-07-2017 "Serio nazwaliście totem chui? Ava, Ty mały chuiku." ~ Venety, baobab u stóp Złotej Skały Skisłam. x'D RE: Cytat miesiąca - Kuro - 10-07-2017 "No wkurza się, bo taki ma charakter postaci, trochę kijowo, żebyś się obrażał na parę pikselków, które narzyczały na Twoje pikselki." ~Venety na sb RE: Cytat miesiąca - Venety - 15-07-2017 "A było to w czasie skipu, który został skipnięty" ~ Eden Sandjon Kocham ten tekst. xD RE: Cytat miesiąca - Taal - 20-07-2017 "Belial: "Jestem Windu, opętałem Bieliala." Askari:" A weź niepierdol"" ~Askari na sb RE: Cytat miesiąca - Athastan - 23-07-2017 Wawindaji jest spokojną, rozbrykaną hieną o wiecznie dziecięcym charakterze. ~ No cóż, ja widać, przy dzisiejszym user-miksie nawet to da się połączyć. Wawindaji, Zapisy. RE: Cytat miesiąca - Mrithi - 30-07-2017 - Xenia! Co ty tu robisz? - A nic takiego, tylko przed chwilą urodziłam ~ Banjo i Xenia, Jama w pobliżu Doliny Lasu RE: Cytat miesiąca - Shiya - 31-07-2017 No i polowanie to zawsze jakaś dodatkowa forma spędzania czasu z ukochaną. Wspólne ganianie za gazelami i duszenie ich. Czy jest coś bardziej romantycznego? ~ Zephyr, Gęsty Zagajnik w Upendi |