Król Lew PBF
Nieaktywne Stada - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+--- Wątek: Nieaktywne Stada (/showthread.php?tid=402)

Strony: 1 2 3 4

RE: Nieaktywne Stada - Shun - 12-09-2012

Ej, ja też jestem w np i co prawda mam swoje przerwy w pisaniu [lenistwo] ale biorę aktywny udział i mnie chociaż trochę widać [Tak, Fel, mówię to do ciebie]

Nie wiem o co się kłócicie jak oba stada sobie radzą i jest git, nikt nie powiedział, ze to muszą być w hui liczebne stada jak LZ, jak ma swoich userów którzy się dobrze bawią to ich zostawcie w końcu w spokoju D:

RE: Nieaktywne Stada - Demi - 12-09-2012

Popieram Kazami ... temat moim zdaniem, można już zamknąć i przenieść do archiwum ...

RE: Nieaktywne Stada - Akilian - 12-09-2012

Zgadzam się z przedmówcą!

RE: Nieaktywne Stada - Miyuki - 12-09-2012

A ja jestem przeciw zamykaniu. Co nam on przeszkadza, a tak będzie można jeszcze cosik napisać, może dorzucić jakieś własne uwagi.

RE: Nieaktywne Stada - Corragio - 12-09-2012

A ja się zgadzam z Miyuki, o. Ten temat wyraźnie pobudził ludzi, którzy aktywnie wypowiedzieli się i sprzeciwili się usuwaniu stad - Eenu, gratuluję, zrobiłaś bardzo pożyteczną rzecz :3
Niech zostanie otwarty, może ktoś będzie miał jeszcze jakiś mądry pomysł czy co.

RE: Nieaktywne Stada - Felija - 12-09-2012

Na razie go zostawimy z wyżej wymienionych powodów.

RE: Nieaktywne Stada - Silver - 15-09-2012

Ja powiem tak.. jeżeli chodzi o mnie jak o członka NP. Mógłbym nieco ruszyć Slide`a jako jednego z pierwszych Brzaśkowców. Lub też Silvera, by się nie zanudzić. Więc jeżeli znajdziecie dobry i twardy wątek.. ja się mogę włączyć. Jestem zawsze na GG, piszecie: Odpisuj w temacie. ja odpisuję i picuś glancuś.. jakoś się rozkręci.

PS. Gdyby była Kovasa.. byłoby z górki.

RE: Nieaktywne Stada - Miyuki - 17-09-2012

Nie byłoby z górki, bo Kosava miałaby dwa stada na głowie. A nie o to chodzi.

Tak swoją drogą, może nie jest to do końca na temat odżywienia stad, ale... Czy gdziekolwiek mogłyby się pojawić spisy członków stad, rangowy i tytułowy? Z pewnością pomoże to w rozeznaniu zarówno jak i dla nowych, jak i chociażby przy aktywacji NP i SN pomoże jako tako ustalić rangi, jakie są potrzebne itd, a także przy zwykłym zarządzaniu stadem.

RE: Nieaktywne Stada - Kami - 17-09-2012

Miyuki napisał(a):Tak swoją drogą, może nie jest to do końca na temat odżywienia stad, ale... Czy gdziekolwiek mogłyby się pojawić spisy członków stad, rangowy i tytułowy?

Ale oni maja takie spisy xd chyba że maja być widoczne, bo teraz są w Sprawami Stada niedostępne dla nie-członków stada.

RE: Nieaktywne Stada - Ajris - 17-09-2012

Trzeba też uzupełnić informacje o stadzie, takie NP na przykład xd
Skoro teraz królową została Ox i panuje tam razem z Milsem, to chyba powinno być to uwzględnione tutaj?

Chodzi mi o to, aby było na widoku.
Bez przesady, spis nie jest objęty ochroną danych osobowych stada itd., uważam, że powinien być dostępny dla wszystkich.

RE: Nieaktywne Stada - Eenu - 17-09-2012

Dokładnie, jak mówi Naomi. Nie mam pojęcia np. o zajętych rangach i do kogo fabularnie w przeróżnej sprawie się zgłosić, a nie chce mi się latać po profilach i sprawdzać ilości gwiazdek :U. To tak zupełnie przy okazji - biosy powinny być powszechnie dostępne, jednakowoż nie tyczy się to pogaduszek Stadnych oraz (a przynajmniej nie powinno) miejsc ważnych, do których prawdę powiedziawszy Samotnik swobodnie nie miałby wstępu. Mowa tu o Legowisku Przywódcy, Medyka, etc. z czystego realizmu. To aż dziwne, że tyle lwów kręci się bez żadnej kontroli gdzie dusza zapragnie, a potem dziwota, bo tyle zielonych nicków, a grupy zdychają - skoro prawdę powiedziawszy byle Włóczęga może w każdej chwili poczuć się jak dajmy na to - Lwioziemiec, panosząc tu i tam, gawędząc i wyruszając na co ważniejsze akcje x3.

Przecież twoja postać i tak tego nie wie bo nie zdobyła tej info na fabule ;P
W zapisach powinno być kto przyjmuje do stada.

Z tym przy zapisach to dobry pomysł. Z pewnością nadałoby to przejrzystości i nie trzeba by było skakać po tematach, by dowiedzieć się, kto przyjmuje do stada.

Niemniej, taki spis byłby bardzo przydatny. Wiele osób korzystało z niego na dawnym forum, czemu więc wyzbywać się tego teraz? Byłby także pomocą dla chociażby takich nowych, którzy będą mogli sobie urozmaicić fabułę, widząc, czego w stadzie nie ma, a chcieliby posiadać ów tytuł. Również dla osób, które dopiero planują przyłączenie do stada.

Wstawić ten temat do forum z Logiem, tam też ludzie mają moda i mogą edytować.

że tak powiem to od stada zależy, jego organizacji, jedno i drugie w zasadzie
SŚ ma wpisane kto przyjmuje od dawna, a co do spisu członków, sądzę że np Świt woli mieć to ukryte.