Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON (/showthread.php?tid=488) |
RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Felija - 31-10-2012 Ok, to jak ona zrobi, to ja obrobię. xp RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Padme - 31-10-2012 Kk ^^ RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Duma - 01-11-2012 Hym hym. Mal się zgodziła, ale nieco przerobiłyśmy wersję - Lia i Corr nie byliby dziećmi Shaśka tylko tego tam Burasa co go spotkała raz Selene: "żeby byli lwiątkami Selene? Z tym jakimś tam nieznajomym lwem. Wiem, że jest różnica w wieku - ale można by było powiedzieć że Selene i Burek spotkali się dwa razy, po 6 miesiącach." "Selene zostawiła ich Burkowi, który wrócił do swojej partnerki która mu znowu urodziła synka(tego tam brata Lii i Corrka) i zaakceptowała fakt że posiada dzieci z inną, jak normalna lwica. Po prostu ich nie lubiła i dokuczała jak mogła, wywyższając ich braciszka :3 A że ich stado było głównie bure, to nic nikt nie podejrzewał, o!" - fregmanty PeWu :3 Shaid i Mon - co wy na to? RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Athari - 04-11-2012 *nieogar totalny, nie bić* Czyżby poszukiwania właściciela Reiki byłyby nadal aktualne? Spodobała mi się ta postać, zatem z chęcią ją przejmę, potrzebowałabym tylko zgody na czwarte konto i wizualnego przedstawienia, jak ona tak właściwie wyglądała. Ma całkiem ciekawą historię, chociaż ja akurat nie mam pojęcia o dawnych dziejach, ale... ale jak nie ma innych chętnych, to mogę się wcielić i grać, ot C: RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Fiametta - 06-11-2012 No jeśli nadal ją chcesz to bierz, co do wyglądu to muszę trochę poszukać a jak mi się nie uda to coś prowizorycznego sklecę xD Pytaj w razie czego. RE: Selene, Surina, i reszta rodzinki MON - Felija - 06-11-2012 Tu jest kawałek Reiki. :D http://img155.imageshack.us/img155/4282/damiuipsd.jpg |