Król Lew PBF
To roll or not to roll? - Czyli sesje RPG u Fuka - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+--- Wątek: To roll or not to roll? - Czyli sesje RPG u Fuka (/showthread.php?tid=556)

Strony: 1 2 3

RE: To roll or not to roll? - Czyli sesje RPG u Fuka - Felija - 05-12-2012

15:30? A nie lepiej serio pod wieczór...?

RE: To roll or not to roll? - Czyli sesje RPG u Fuka - Machafuko - 06-12-2012

Meh... od razu mówię, maksimum na jakie mogę się zgodzić to start o 18:00.

RE: To roll or not to roll? - Czyli sesje RPG u Fuka - Felija - 07-12-2012

To ruskim targiem może 17?

Co na to reszta?

RE: To roll or not to roll? - Czyli sesje RPG u Fuka - Akira - 07-12-2012

16:00, 16:30 to idealna pora.

RE: To roll or not to roll? - Czyli sesje RPG u Fuka - Arham - 07-12-2012

Się dostosuję.

RE: To roll or not to roll? - Czyli sesje RPG u Fuka - Machafuko - 10-12-2012

Ok, jako że nikt się nie sprzeciwia, więc ustalone. Ta niedziela, godz. 17, ew. te pół godziny wcześniej.
To raz, dwa: http://www.teamviewer.com/download/TeamViewerQJ_pl.exe Proszę o ściągnięcie tego. Jest to program dzięki któremu będę mógł streamować swój pulpit każdemu z was, by pokazywać mapki, jakieś zdjęcia itd. TeamViewer jest banalny w obsłudze i pozwala na prowadzenie konferencji nie tylko video, ale też audio, co rozwiązuje problem z posiadaniem zabezpieczonego kanału na TS'ie. Jeśli ten wbudowany komunikator się nie sprawdzi, będziemy coś kombinować.
Kolejna kwestia. W niedzielę gramy, a do mnie jeszcze nikt się nie zgłosił w sprawie tworzenia postaci. Jeśli boicie się, że gryzę to spokojnie tak nie jest xD Zgłaszać się do mnie, kto już przeczytał te kilka stron, które wam wysłałem. Tworzenie postaci chciałbym mieć szybko za sobą :P
I jeszcze jedno. Co do turlania kostkami, to będziemy używać tej strony: http://kostnica.eu/ Prosiłbym by tam się zarejestrować. Każdy rzut jest zapisywany, więc nie będzie problemu z sprawdzeniem wyniku, wystarczy że podacie mi taki specjalny link, na którym będę mógł je sprawdzać.
No i chyba tyle z mojej strony :D

[ Dodano: 2012-12-15, 12:37 ]
Czyli co? Nie gramy jutro. Tylko jedna osoba ma zrobioną postać, i nie ma takiej opcji byśmy się do jutra z tym wyrobili.