Król Lew PBF
Głos KL - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+---- Dział: Kosz (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=106)
+---- Wątek: Głos KL (/showthread.php?tid=571)

Strony: 1 2 3 4

RE: Głos KL - Padme - 04-03-2013

A po kij mi więcej, pięć to idealna liczba ;>

[ Dodano: 2013-03-04, 19:01 ]
Jeeej, Padę na pierwszej stronie! :D

RE: Głos KL - Khayaal - 04-03-2013

@Ragnar:
http://www.behindthename.com/name/ragnar

RE: Głos KL - Ashley - 08-03-2013

A ja też mogę poprosić o wywiad?

RE: Głos KL - Padme - 08-03-2013

Padme szczerośćtoniechamstwo mode on:

Nikt by nie chciał czytać z Tobą wywiadu, nie interesujesz ludzi.

Mode off.

RE: Głos KL - Orvara - 08-03-2013

tak jakby wywiad ze mną przeczytali wszyscy i komentowali go w kuluarach.

Ashley - a czy masz coś, o czym chciałabyś rozmawiać w tym wywiadzie? głównie o to chodzi: żeby był ciekawy temat.

RE: Głos KL - Lady - 09-03-2013

Padme napisał(a):Padme szczerośćtoniechamstwo mode on:

Nikt by nie chciał czytać z Tobą wywiadu, nie interesujesz ludzi.

Mode off.

Po pierwsze nie możesz za nikogo decydować. Mam prawo coś powiedzieć. Jeśli ci to przeszkadza twój problem nie mój. A może mam coś co cię też zainteresuje. I jeśli ci przeszkadza moja osoba to znasz takie słowo jak akceptacja? Jak tak to zachowaj.
Nie życzę sobie żadnych pośmiewisk, obgadywań bądź niemiłych dogadywań . Mam nadzieję że do takich incydentów nie dojdzie.

Orvara napisał(a):tak jakby wywiad ze mną przeczytali wszyscy i komentowali go w kuluarach.

Ashley - a czy masz coś, o czym chciałabyś rozmawiać w tym wywiadzie? głównie o to chodzi: żeby był ciekawy temat.

Tak chcę by Ashley opowiedziała wrażenia jak się czuje ślepy lew w sytuacji zagrożenia. I niech opowie co sądzi o relacjach stad.

RE: Głos KL - Khayaal - 09-03-2013

to, o czym mówisz, to byłby wywiad z lwicą Ashley - a w gazecie jest wywiad z Tobą, graczem, człowiekiem, nie Twoją postacią.
chociaż szczerze mówiąc to wcale ciekawy temat.

RE: Głos KL - Lady - 09-03-2013

O to jestem za. Chciałabym opowiedzieć coś o osobach niepełnosprawnych i głuchoniemych. Opowiedzieć im co oni czują wobec osób które są nietolerancyjne.

RE: Głos KL - Samiya - 09-03-2013

Nom fajnie. Ale wprowadziłam wybór poprzez głosowanie, więc jeśli zostaniesz wybrana - proszę bardzo. Właśnie po to to zrobiłam, by każdy sam mógł zadecydować co chce przeczytać.

RE: Głos KL - Khayaal - 09-03-2013

nawiasem, Kerr, to podliczyłaś kandydatów i zrobiłaś tę ankietę? :P

RE: Głos KL - Padme - 09-03-2013

Loooolz co mam zachować, to nie ma sensu (iks de)
branoc.

Taaa. Moranowa wygrała, po niej była Desti. Skontaktuję się z nimi :3

RE: Głos KL - Padme - 09-03-2013

A Moronka nie pisała, że nie ma czasu? :c

No się właśnie z nią skontaktuję, czy nadal jest taka sytuacja, czy już jest wolna. Jak będzie zajęta to się spytam, czy, no nie wiem, np. uczy się do czegoś tam i nie będzie go miała aż do kwietnia :D A tak wgl. to jakoś nie mam ochoty robić wywiadu z Desti. Może kiedyś kiedyś. Niech mi grafikę robi, a nie. Głupio bym się czuła :p

RE: Głos KL - Miyuki - 09-03-2013

Wywiad na ankietę za bardzo nie ma sensu. Może być swego rodzaju pomocą, wiedzą, kogo czytelnicy najchętniej chcieliby posłuchać. Podpórką. Ale nie radzę się go sztywno trzymać, i "nie wybrano Cię w ankiecie, to nie". Tak nie zawsze się udaje, nie zawsze każdy ma czas czy pomysł na ciekawy wywiad.

Poza tym, ciekawiej będzie zostawić trochę tajemnicy i czasem po tajemku zrobić z kimś wywiad i wrzucić. Z pewnością to będzie ciekawsze, niż będzie wiadomo, co kto i jak.

Poza tym, Ash i reszta. Temat podany przez Aszkę (nie, teraz już chyba będę nazywać Cię tylko mianem Ashe z LoLa ;P) jest dosyć ciekawy. Nawet, jeśli wywiad już jest - czemu nie krótki reportaż? Nie musi być od razu specjalnie długi, ważne, by ciekawie się go czytało. Przecież gazeta to nie są same wywiady.
P.S. Podrzucam tematy do ewentualnego wykorzystania - dzień kobiet/dzień wiosny.