Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! (/showthread.php?tid=590) |
RE: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Moonlight - 26-01-2013 Poprawiony. RE: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Lucas - 05-02-2013 Felka i Maco. RE: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Sharma - 07-02-2013 E, miało być do 20. stycznia, a już 7. lutego xD Co teraz? RE: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Felija - 10-02-2013 Em, tak szczerze to czekałam na czyjeś olśnienie, ale chyba już nic takiego nie nastąpi... Różnice były niewielkie, do końca nie było pewności, kto wygra, ale ostateczne wyniki wyglądają tak: Samce: Moran - 7 - tytuł MISTERA FORUM! Ragnar - 6 - tytuł WICEMISTERA FORUM! Lucas - 4 Mako - 4 Arto - 2 Naara - 2 Mogrim - 1 Frey - 1 Shaid Shadarn Samice: Felija - 5 - tytuł MISS FORUM! Khayaal - 4 - tytuł WICEMISS FORUM! Inn - 4 - tytuł WICEMISS FORUM! Alaina - 3 Hatima - 3 Kami - 3 Padme - 2 Hewa - 2 Hasira - 1 Liadan Gratuluję zwycięzcom! :D I bardzo dziękuję za głosy, kochani jesteście! Poza tym każdemu zostanie przyznane tyle opali, ile zdobył głosów. :) Osoby, które zdobyły głosy na dwie postaci, mają prawo wyboru, czy chcą mieć je tak rozdzielone, czy wolą mieć wszystkie przyznane jednej postaci. Ja byłam tu jako Fel i Frey, więc, żeby było prościej, mogę dostać wszystkie na Fel. Teraz możecie też tutaj gratulować, dziękować za głosy, pozdrawiać wyborców i wybranych, hejcić, pisać o pogodzie etc. RE: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Moran - 10-02-2013 Bałdzo dziękuję wszystkim, którym spodobał się mój kudłaty tyłek! Jesteście wielcy tak, jak on! <3 RE: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Padme - 10-02-2013 *hejt* XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDD X'DDDDDDDD RE: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Skanda - 10-02-2013 Boże Rag został wicemajsterem ;_; nie marzyłam o tym w najśmielszych snach. Dziękuję kochani, nigdy Wam się za to nie wypłacę. RE: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Khayaal - 10-02-2013 możesz mi oddać swoje opale, bo to był mój plan i mój niecny pomysł. a potem razem skopiemy Morana i Fel, że się wepchnęli przed nas na podium. :P ja swoje opale poproszę tak, jak są - 4 na Khay i 1 na Hasirę. RE: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Felija - 10-02-2013 Moje podium, nie ruszać! *robi barykady* Ja jestem jedyną prawdziwą Miss, ot! RE: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Machafuko - 10-02-2013 <Kradnie Fel tytuł "miss" i zakopuje w Miejscu Którego Nazwy Nie Wolno Wymawiać... Zaraz pod rdestem> RE: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Samiya - 10-02-2013 No, to jak ktoś chce zmienić ilość opali na postać, niech to robi szybko. Dla ułatwienia idę z samej góry. No, i gratuluję wszystkim. Fuko, ty się ciesz, że nie masz dostać opali, bo wciąż jesteś na mojej słoniowej liście :D RE: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Machafuko - 10-02-2013 Bella donna... Twój problem tkwi w tym, że nie możesz mnie zmusić do wzięcia tych opali. Skąd masz pewność, że zależy mi na jakiś kamulcach? xD RE: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Samiya - 10-02-2013 Ale wpaść do kupy możesz ;p Mogę napisać że w nią wdepnąłeś. RE: Wybory Miss i Mistera forum 2012 - GŁOSOWANIE! - Machafuko - 10-02-2013 Nie ucz Mistrza Gry jak uwalać graczy xD Dobrze wiem jak to działa i nie, nie możesz napisać że wdepnąłem w cokolwiek :P Możesz sterować wszystkim, prócz postaci gracza. Póki będę uważał, nic mi nie możesz zrobić xD |