Herbatowy kac. - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Herbatowy kac. (/showthread.php?tid=670) |
RE: Herbatowy kac. - Levine - 05-05-2013 klik! By ułatwić przeglądanie tematu będę podawać linki zamiast obrazków - swoje prace zaczęłam również wstawiać na deviantart'a. Sądzę, że jeśli porównać ten szkic z teraźniejszym to widać całkiem sporą różnicę ^^ RE: Herbatowy kac. - Khayaal - 06-05-2013 dalej wygląda jak borsuk. xD pogódź się z tym - takie kolory wybrałaś. a miejsce, gdzie powinna być łopatka, korpus, pierś - jest płaską powierzchnią krzywo wbitego w ziemię menhira. true story. RE: Herbatowy kac. - Levine - 07-05-2013 Powiedź coś pozytywnego, bo mnie zniechęcasz ._. Dołek normalnie ._. RE: Herbatowy kac. - Khayaal - 07-05-2013 jest zdecydowanie lepszy niż cokolwiek, co ja bym była w stanie narysować ;* RE: Herbatowy kac. - Naila - 08-05-2013 Nie pomogło x3 W sensie, że nie widać, że ma bark, czy jak? RE: Herbatowy kac. - Khayaal - 08-05-2013 nie widać, że ma bark (ma spiczaste jajko pod skórą), nie widać łapy wychodzącej z tego barku, nie widać szyi (przejścia do szyi), nie widać piersi zasłanianej łapą - nie widać elementów tworzących obraz, tylko jednolity placek. wyżej prosiłaś o coś pozytywnego xD RE: Herbatowy kac. - Leo - 08-05-2013 Dla mnie wygląda jak rekin xd No bo ten pysk coś nie ten teges, wydaję mi się, że szczęki powinny być troszkę niżej? Nie wiem jak to wytłumaczyć xd A tak to fajnie, za to zaraz dam wam swoje pracę do ponarzekania :D |