Offtop rocznicowy! - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: VII Rocznica Forum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=128) +----- Wątek: Offtop rocznicowy! (/showthread.php?tid=724) |
RE: Offtop rocznicowy! - Miyuki - 06-06-2013 Ja jedynie myślę, że wczoraj się załamałam, widząc jak długi jest kod programowania i jak wiele ma zakładek, a chodziło o zaprogramowanie głupiej gry w statki. Biedny Naara, musiał to wszystko pisać. :c RE: Offtop rocznicowy! - Ashley - 06-06-2013 Ja jestem dziś smutna zmarł mój kolega z szkoły. Cóż mogę powiedzieć spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą. Znałam go z widzenia, ale niech spoczywa w pokoju. Żeby był milsza rozmowa mam pytanie. Dlaczego usunięto Stado Strażników Niebios? RE: Offtop rocznicowy! - Felija - 06-06-2013 Ponieważ zostało ono podbite przez Świt. RE: Offtop rocznicowy! - Ashley - 06-06-2013 Za niedługo wakacje:3 |