SECRET SANTA - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: SECRET SANTA (/showthread.php?tid=824) |
RE: SECRET SANTA - Liwia - 19-10-2013 No to wbijam jeszcze z Liwią. Nie ma bata, będzie trzeba znaleźć czas na dwie prace... ale zabawa będzie przednia :V RE: SECRET SANTA - Skanda - 19-10-2013 Wystarczy, że w zgłoszeniu napiszesz, że chcesz robić 2 prace, tutaj nie trzeba |D RE: SECRET SANTA - Kahawian - 20-10-2013 Piszę się. RE: SECRET SANTA - Felija - 20-10-2013 Ludzie, nie musicie tutaj pisać. Tzn. oczywiście możecie, ale ważniejsze jest wysłąnie Hewie pw, żeby ona wiedziała, na ile prac się zgłaszacie, którą postać/postacie chcecie, z tłem czy bez etc. RE: SECRET SANTA - Eliana - 20-10-2013 A kiedy pw z odpowiedzią? Miało być z tego co się orientuję dzisiaj. RE: SECRET SANTA - Hewa - 20-10-2013 A nie, nie, nie. Do dzisiaj trwają zgłoszenia. Napisałam, że poinformuję, kto kogo ma po dzisiejszym dniu :) Cytat:PW wysyłacie do mnie na konto Hewy do 20.10 (niedzieli), niedługo po tym dniu poinformuję każdego, kogo dostał, oczywiście również przez PW. Ale mimo to sądzę, że już nikt więcej się nie zgłosi, a na tygodniu mogę być nieco zawirowana. Wysłałam wszystkim, którzy się zgłosili PW z wiadomością, kogo mają do narysowania na SS. Gdyby do kogoś wiadomość nie doszła, proszę mnie o tym powiadomić. Pamiętajcie, na co się deklarowaliście (pracę z tłem, czy bez niego) i w sumie teraz pozostało nam czekać do grudnia na efekty Waszych prac. Życzę wszystkim miłego rysowania ^^ RE: SECRET SANTA - Eliana - 21-10-2013 Moj błąd ^^' RE: SECRET SANTA - Derion - 30-10-2013 Mogę z ciekawości zapytać ile osób się zgłosiło? RE: SECRET SANTA - Hewa - 03-11-2013 Osób jako osób zgłosiło się 18, z tym, że niektórzy wzięli po 2 postaci do narysowania, więc samych rysunków powinno być trochę więcej :D RE: SECRET SANTA - Metody - 03-11-2013 Tya, o ile wszyscy się wywiążą :I RE: SECRET SANTA - Kalani - 28-11-2013 Mam jeszcze dwa pytania: 1. Czy będzie możliwość założenia tematu do składania prac parę dni wcześniej? 23. grudnia wyjeżdżam i możliwe, że nie będę miała dostępu do komputera. Czy coś się stanie, jeśli wrzucę pracę na dA parę dni wcześniej? 2. =drugie już nieważne xD RE: SECRET SANTA - Nkiruma - 28-11-2013 Morą, co do 1. - wrzuć pracę, ale na stasha albo inny hosting niż da, żeby nie dało się jej znaleźć od ręki, i wyślij Hewie adres na pw. niech wszyscy mają niespodziankę po równo :) RE: SECRET SANTA - Felija - 29-11-2013 Popieram. O ile dobrze kojarzę, to zawsze był taki system i tak jest chyba najsprawiedliwiej. RE: SECRET SANTA - Shyeiro - 10-01-2014 srsly, sorry bardzo za to, że jest 341294214912 dni po terminie, ale: Fenek, ktorych nie umiem rysowac, kolorowany gownianym cienkopisem, bo w domu nie mam nic innego, poza dwoma olowkami i 5 cienkopisami nie mam tableta, wiec nie zrobie tego komputerowo wszystkiego naj aszli i w ogole c: a ostatnio nie wchodzilam za bardzo na forum, bo nie jestem w domu i korzystam z jednego laptopa z 3 osobami, siedzac w jednym pokoju, a co za tym idzie- nie odpale KL'a przy nich ._. |