Rodzeństwo Gizy - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Rodzeństwo Gizy (/showthread.php?tid=968) |
RE: Rodzeństwo Gizy - Visa - 27-08-2014 witaj córciu xD RE: Rodzeństwo Gizy - Panimalos - 29-08-2014 Konto założe jutro :3 RE: Rodzeństwo Gizy - Visa - 29-08-2014 Tylko tak, jedno z was jest jedynakiem a drugie miało rodzeństwo :P dogadajcie się które. to rodzeństwo to w sumie była też córka i zmarła jako młode :P powód dla którego Visa czuje dużą rezerwę do lwów :P RE: Rodzeństwo Gizy - Nibiru - 30-08-2014 Ja raczej bym wolała, żeby Nibiru była jedynakiem, ale w razie czego nie ma problemu, jeżeli zdechło jako młode. RE: Rodzeństwo Gizy - Visa - 30-08-2014 młode zdechło, ale nie chciałabym spojlerować xD uzgodniłabym sposób śmierci z tą, która by chciała ;3 urozmaićmy sobie nieco fabułę ;3 RE: Rodzeństwo Gizy - Panimalos - 31-08-2014 Ja biorę tą ze zmarłą siostrą. RE: Rodzeństwo Gizy - Furien - 31-08-2014 Zgłasza się ta młodsza :3 RE: Rodzeństwo Gizy - Kuru - 01-09-2014 //bo nie chce mi się przelogowywać na Visę yey :3 mamy familię :3 RE: Rodzeństwo Gizy - Giza - 28-10-2014 Ja chyba ponownie zacznę szukać partnera dla Gizy, bo Otieno coś nie jest zbyt aktywny :< Ktoś chętny? RE: Rodzeństwo Gizy - Skanda - 29-10-2014 A nie lepiej byłoby wypatrzeć kogoś, wbić do tematu, napisać parę mniej lub bardziej sugestywnych postów i zobaczyć, co wyjdzie? To w końcu RP-piszemy spontaniczną historię, a nie odgrywamy jej scenariusza. pis jou RE: Rodzeństwo Gizy - Giza - 29-10-2014 nope, wolę ewentualnie dowiedzieć się kto miałby w ogóle na to ochotę, bo fabuła posuwa się wolno niezależnie od tego jak staram się często odpisywać, chcę w ten sposób uniknąć ewentualnego zastoju, nie chodzi o to, że umówimy się na totalnie szczegółowy scenariusz - bo nie - ale wtedy możemy zagrać, spróbować i wtedy zobaczymy co z tego wyjdzie~ to dość oczywiste, że moja postać będzie reagować dokładnie tak jak została napisana a nie tak, żeby na siłę wyszedł parring tyle RE: Rodzeństwo Gizy - Otieno - 31-10-2014 Wybacz że mnie nie było ;.; Ostatnio wszystko mi się w życiu poprzestawiało do góry nogami, staram się dopasować czas tak, żeby na wszystko starczało :C Dasz mi jeszcze jedną szansę? Postaram się w miarę regularnie odpisywać ;.; RE: Rodzeństwo Gizy - Giza - 31-10-2014 Pełne zrozumienie Oti :>> nie ma sprawy RE: Rodzeństwo Gizy - Shyeiro - 25-11-2014 Jakbyś była chętna na jednorazową akcję to ja się mogę na coś takiego zgłosić :') RE: Rodzeństwo Gizy - Koho - 25-11-2014 Na razie spróbuję to z Otieno ogarnąć, w sumie są razem w wątku więc na razie jest stop na potencjalnych adoratorów Gizy xD chyba, że coś tam wyjdzie potem na fabule :> |