![]() |
Avatarnia Vei - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Sprawy użytkowników (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=6) +---- Dział: Avatarnia (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=98) +---- Wątek: Avatarnia Vei (/showthread.php?tid=181) |
RE: Avatarnia Vei - Kaaivy - 25-07-2015 Baardzo dziękuję Inn, ślicznie Ci wyszło! Od razu wstawię sobie na avatar! ^^ RE: Avatarnia Vei - Felija - 10-12-2015 Hej, ja tak piszę, zainspirowana rozmową na sb: od teraz można u mnie zamawiać obróbki avatarów/log (one mi zajmują 10 minut, z czego najwięcej szukanie tła i dobór fontu), ale jeśli chcecie zamówić kolorowanie lineartu, to raczej odsyłam np. do Inn: https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=1387 RE: Avatarnia Vei - Duch - 10-12-2015 Więc przychodzę do Ciebie Feluś z pewnym zadaniem. Otóż chciałbym sprawdzić jak Nubiś będzie wyglądał z tłem bo ogólnie avatar jest już i tak duży, więc nie jestem przekonany, czy dodawanie czegoś do niego jest tutaj w ogóle potrzebne. A co takiego bym chciał? W końcu pochodzi z SK no i jako że z niego taki wielki wierzący to niech będzie to jakieś gwieździste niebo, a jeśli uznasz, że to nie pasuje to powierzam Ci go w twoje łapki i zaskocz mnie :D RE: Avatarnia Vei - Felija - 10-12-2015 Ok, może podołam. ;P RE: Avatarnia Vei - Duch - 10-12-2015 Wierzę w Ciebie i twe umiejętności! xD RE: Avatarnia Vei - Felija - 12-12-2015 Nubiś, może coś takiego? Jak widzisz to inaczej, to pisz, mogę zmienić tło itp., to nie zajmuje dużo czasu. ![]() RE: Avatarnia Vei - Duch - 12-12-2015 No spoko, ale wolę ten od Fuko ;p RE: Avatarnia Vei - Felija - 12-12-2015 Pffff. No wiadomo, z taką konkurencją to nie mam się co równać. RE: Avatarnia Vei - Anubis - 12-12-2015 A na serio to właśnie o to mi chodziło! :D Trochę bałem się jak to będzie wyglądało ze względu na jego ciemne kolory, ale jest rewelacyjny i z pewnością biere go! :> RE: Avatarnia Vei - Felija - 12-12-2015 Trochę rozjaśniłam dookoła Anubisa, bo rzeczywiście początkowo średnio to wyglądało. To cieszę się, że Ci się podoba. ;3 RE: Avatarnia Vei - Anubis - 12-12-2015 No właśnie widziałem, że zrobiłaś z Anubisa jakiegoś świętego SK xD Tylko jeszcze aureolki mu brakuje :D RE: Avatarnia Vei - Felija - 12-12-2015 U mnie na monitorze tej poświaty prawie nie widać, ona jest leciutka, ale może u innych jest inaczej, nie wiem. ;P Mogę ją zrobić mniej widoczną jak chcesz. RE: Avatarnia Vei - Anubis - 12-12-2015 Nie, nie! Święty Nubiś mi pasuje :3 RE: Avatarnia Vei - Inn - 13-12-2015 Ale fajne, ja też chcę coś takiego ;o Na Maoni, bardzo ładnie proszę! RE: Avatarnia Vei - Venety - 13-12-2015 //Tak mi się skojarzyły te Wasze rozmowy o świętym Anubisie: https://www.youtube.com/watch?v=1tNteadOLoo |