Teraz wy - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Dział: Na marginesie (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=85) +---- Dział: Wątki zakończone (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=89) +---- Wątek: Teraz wy (/showthread.php?tid=2101) |
RE: Teraz wy - Myr - 12-11-2016 -Możliwe, że to ta ale nie jestem do końca pewny- Skinąłem jej lekko głową-Wiesz... Nawet duzi mogą sie bać- Mogło co prawda to wyglądać komicznie ale każdy w życiu czegoś się boi czy też bał. nie ma nikogo, kto nie bałby się nigdy. RE: Teraz wy - Baqiea - 13-11-2016 -Ty to się chyba boisz tylko że coś nam, może się stać- Powiedziała hiena uśmiechając się i nagle podskoczyła ku Myrowi tuląc sie w niego -chyba powinnam już wrócić do obowiązków.- Odsunęła się i ukłoniła się -dostane jeszcze jakieś błogosławieństwo?- RE: Teraz wy - Myr - 13-11-2016 -Tak, że zawiodę was jak zawiodłem Jasiri dlatego chce tego połączenia, to zapewni i zwiększy nasze bezpieczeństwo- Powiedziałem do niej patrząc się na hienę- Oczywiście- Rzekłem i położyłem łapę na jej głowie- niech Przodkowie nad Tobą czuwają- Rzekłem i skinąłem jej lekko łbem, następnie wstałem. Czas ruszać na patrol. RE: Teraz wy - Baqiea - 13-11-2016 -To ja zawiodłam, powinnam ją bliżej siebie trzymać- Powiedziała cicho hiena i postarała się uśmiechnąć na błogosławieństwo -I nad tobą też panie. Dziękuje jeszcze raz- Po tych słowach hiena wybiegła do swoich obowiazków |