Trzy imiona - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Trzy imiona (/showthread.php?tid=223) |
RE: Trzy imiona - Echo - 16-09-2012 Dawid - najbardziej nieogarnięty człowiek jakiego znam, ale z charakteru zajefajny ;) Nikodem- nie znam Damian- dziwny gość z podstawówki Karolina, Anna, Krzysiu RE: Trzy imiona - Mogrim - 16-09-2012 Karolina - taka puszczalska kobieta co ma chłopaka, a wszędzie wstawia swoje prawie gołe fotki Anna - koleżanka z pracy, prawdziwa miłośniczka rottweilerów Krzysiu- ksiądz(nie pedofil) uczył mnie ;D wielki jak szafa grająca Klaudia, Roksana, Aleksander RE: Trzy imiona - Serpeen - 17-09-2012 Klaudia- znajoma z innego forum. Roksana- Koleżanka mojej siostry. Aleksander- Nie znam. RE: Trzy imiona - Khayaal - 18-09-2012 zasady tego tematu są takie, że podajesz kolejne trzy imiona, które opisuje później ktoś inny. RE: Trzy imiona - Serpeen - 19-09-2012 Aa, zapomniałam xD A więc: Mikołaj, Ula, Sylwester. RE: Trzy imiona - Hewa - 10-10-2012 Mikołaj - jakiejś mojej mamy koleżanki syn. Ula - była taka jedna, można powiedzieć znajoma, widziałam ją e dwa razy w życiu, grałyśmy w Państwa-Miasta XD Sylwester - nie znam. ----- Zofia Teresa Krzysztof RE: Trzy imiona - Serpeen - 10-10-2012 Zofia- nie znam. Teresa- krewna. Krzysztof- kolega z przedszkola, podstawówki, bardzo nieogarnięty. Bożydar, Danuta, Bogumiła. RE: Trzy imiona - Padme - 10-10-2012 Bożydar- ja nie znaju Danuta- Ciotka. Daleka ciotka. Bogumiła- nie znaju Marta, Kinga, Iza RE: Trzy imiona - Suri - 11-10-2012 Marta- sąsiadka Kinga- nie znam Iza- znajoma Daria Paulina Piotr RE: Trzy imiona - Ashley - 14-10-2012 Daria- koleżanka z zawodówki. Paulina- koleżanka z gimnazjum i znam jedną z liceum nie lubię jej bo jest niemiła Piotr- kolega z szkoły zawodowe, bardzo miły towarzyski człowiek. Dorota,Maria, Klaudia?. RE: Trzy imiona - Serret - 14-10-2012 Dorota - koleżanka z gimnazjum Maria - koleżanka z neta Klaudia - koleżanka ze szkoły Ilona, Wojtek, Ola RE: Trzy imiona - Dart - 14-10-2012 Ilona - yyyy... kojarzy mi się z takim jednym syntezatorem mowy. Wojtek - pedał z Krakowa. Ola - ja albo jakaś llama-drama z naszej klasy co najfajniejszej nauczycielce jaka w ogóle może nas uczyć zrobiła wielką drakę że dostała, ja wiem, tróję ze sprawdzianu albo dwóję i jeszcze drze japę jak się na nią mówi Ola, bo przecież jest Aleksandra. TRUDNE SPRAWY FUCK YEA! Ewalina - Marek - Ela RE: Trzy imiona - Padme - 17-10-2012 Ewalina - nie znam. Marek - kolega Ela- babcia Łukasz, Teresa, Sylwia RE: Trzy imiona - Khayaal - 19-10-2012 Łukasz - ojciec Teresa - babcia Sylwia - przyjaciółka z przedszkola Weronika, Dominika, Berenika RE: Trzy imiona - Hewa - 24-10-2012 Weronika - taka znajoma, widziałam ją z raz Dominika - koleżanka. Kiedyś uznawałam ją za przyjaciółkę, ale wymieniła mnie na lepszy model i kontakt się urwał. Berenika - nie znam. ---- Stefan Natalia Monika |