Padmowe - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Padmowe (/showthread.php?tid=241) |
RE: Padmowe - Eliana - 18-09-2013 Dlatego wspominałam o masakrowaniu pysków :') I nie ma sprawy, trzeba ćwiczyć a czasem cudze postacie wychodzą Ci lepiej niż własne RE: Padmowe - Skanda - 18-09-2013 Noo, ten semi-real nawet nieźle się prezentuje. Więęęęęęcejjjj. A mój request to chyba przepadł w jakiejś czarnej dziurze ://// :\\\\\ :IIII Jestem wielce niepocieszona. RE: Padmowe - Malimau - 18-09-2013 Ragnar napisał(a):A mój request to chyba przepadł w jakiejś czarnej dziurze ://// :\\\\\ :IIII Jestem wielce nie pocieszona. Jak wyżej. ;c RE: Padmowe - Eliana - 07-10-2013 Ej no, zrobie, ale chce ładnie, a nie na odpierdziel się ._. Poprobuje bo wena ostatnio przyszla i trzea to wykorzystac [ Dodano: 2013-11-20, 23:07 ] Szejro z polskiego, bo nie potrafię się ostatnio skupic na tym, co ta kobieta do mnie mówi. :') RE: Padmowe - Shyeiro - 30-12-2013 Szejro narysowalam, czekam na poprawki od Rag Ale szczerze mowiac jestem zadowolona z tego rysunku i tutaj mam pytanie jest ktos komu sie opor nudzi i go pokoloruje help ._. [ Dodano: 2014-03-12, 20:24 ] Streszczę wam w kilku zdaniach jakże zajmującą lekcję biologi, oczywiście wszystko działo się dzisiaj. Więc jako, że nasza nauczycielka od biologi jest jednocześnie i naszą wychowawczynią zamiast lekcji mieliśmy omawiane jakieś tam sprawy organizacyjne, więc ja zamiast posłuchać wyciągnęłam kartkę i dałam sobie za cel narysowanie Shyeiro. Jak wiadomo, nienawidzę rysować samców, bo mi nie wychodzą, ale się zaparłam jak mogłam i postarałam- również jak mogłam i w rezultacie wyszło mi to: I powiem wam, że to jest moja najlepsza praca przedstawiająca samca ever, mimo, że nie mam prawa się porównywać do jakiejkolwiek osoby rysującej na forum, to zupełnie serio mówię, że naprawdę jestem zadowolona c: RE: Padmowe - Derion - 12-03-2014 Mmmm, ta ociekająca śliną broda... ja się zorientowałam po przeczytaniu opisu, że nie pamiętam, kiedy jakąś lwicę rysowałam heh ale Shyeiro przystojniak, amancik, tylko mi oczka brakuje. RE: Padmowe - Shyeiro - 12-03-2014 w sumie to nie wiem co to miało być, ale raczej nie ślina, bardziej woda albo krew hahahha c: [ Dodano: 2014-03-26, 17:13 ] kupa RE: Padmowe - Padme - 26-03-2014 Kumeza c: RE: Padmowe - Skanda - 26-03-2014 Oooo Pad, jest progres! Na pewno na dobre wyszło pozbycie się tych pogrubianych konturów, nie wspominając już o cieniowaniu, które zrobiło niezły level up. A, i jeszcze taka drobna uwaga na przyszłość, bo widzę, że z pracy na pracę powiela się ten sam błąd, a konkretnie szyja: trochę za daleko zajeżdża ta ee grzbietowa część sprawiając, że ma się wrażenie jakiegoś garbu. Ta linia powinna biec znacznie bliżej policzka, o ile nie stykać się z jego krawędzią. RE: Padmowe - Shyeiro - 26-03-2014 Właśnie zawsze zastanawiałam się, czemu mi te łebki czasem takie "potężne" wychodzą c: I dziękuję, w sumie zauważyłam, że robiąc krótkie przerwy od rysowania lwów dla nauki rysowania ludzi to jak już zaczynam maziać takiego lewka jest jakiś... No nie wiem, zgrabniejszy? Coś w ten deseń hah A co do samych konturów, są delikatnie grubsze od reszty, bo jakoś tak jakbym zostawiła wszystko takie samo to by mi to tak jakoś goło wyszło, nie wiem jak to wytłumaczyć, ale cieszę się, że widać poprawę xp + Jak jeszcze dzisiaj uda mi się coś porysowac, to zrobię w końcu tego requesta dla Ciebie i Cynki c: RE: Padmowe - Eliana - 03-04-2014 Z serii uczę się rysować ludzi. Jeff the killer (chyba znają creepypastę?) I Szejro jako człowiek, który wygląda jak baba i ma sufrerskie nazwisko. W sumie lubię rysować ludzi, ale w przeciwieństwie do kotowatych lepiej mi idą z profilu, ehh RE: Padmowe - Shyeiro - 03-04-2014 + Senara, udało mi się ją zrobić na lekcji i nikt nie ogarnął! Wow, sukces, ryly :') RE: Padmowe - Mino Eive - 26-04-2014 nie wiem czemu nie widać tamtych rysunkow, oh god. Miałam pewien projekt, ale po narysowaniu darkned jakoś przestało mi wychodzić więc juz przy rysowaniu lwiątka w zupełności sobie odpuściłam. Mino w ciąży, ładnie mi dosyć ciało wyszło, czego nie można powiedzieć o jej pysku. I Ive sprzed chwili. _ Tutaj dodam ostatnie rysunki, przez tinypica tym razem, wiec moze bedzie je widac: To był ten szejro człowiek. Jeff the Killer. I Senara. RE: Padmowe - Eliana - 23-08-2014 Od lewej: Anahi, Everett, Khani i Kayra (fail) Jedne z moich niewielu poza forumowych postaci. RE: Padmowe - Mino Eive - 23-08-2014 A, no i szkicowy Moran na AT. [ Dodano: 2014-08-23, 14:51 ] http://snooki3.deviantart.com/art/LGBT-Team-477547397 - Everett, moja najnowsza OC'ka i chyba ostatnia. Lajkować bo mi przykro. |