Jakiego koloru jest Tene? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wszystko we wszystkim (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Ankiety (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=21) +----- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=159) +----- Wątek: Jakiego koloru jest Tene? (/showthread.php?tid=2425) |
RE: Jakiego koloru jest Tene? - Vasanti Vei - 28-04-2017 Dla mnie też, nie umiem inaczej na nią spojrzeć. RE: Jakiego koloru jest Tene? - Venety - 28-04-2017 To znaczy ja widzę raz tak, a raz tak, ale jednak częściej przeważa biało-złoty, teraz też. xD RE: Jakiego koloru jest Tene? - Ghalib - 28-04-2017 ja widzę ją jako niebiesko-czarną, czyli chyba tak jak powinno być :v RE: Jakiego koloru jest Tene? - Zephyr - 28-04-2017 No, ona jest niebiesko-czarna xD Tylko oświetlenie sprawia, że może się wydawać inaczej. RE: Jakiego koloru jest Tene? - Vasanti Vei - 28-04-2017 No teoretycznie tak, ale ja nie jestem w stanie tego zobaczyć na tym zdjęciu. ;/ RE: Jakiego koloru jest Tene? - Kama - 29-04-2017 Gdzie macie czarny? Ona jest niebiesko-beżowa! RE: Jakiego koloru jest Tene? - Satau - 29-04-2017 Niebiesko czarna ;v RE: Jakiego koloru jest Tene? - Chikja - 01-05-2017 Ogólnie przez to że cień jest innej barwy- zimnej, a kolor bazowy przygaszonej ciepłej tworzy sie dziwne wrażenie że jest fioletowa xD ale jak dla mnie to można ten kolor określić jako gołębi ciemny popiel, albo mglisty :B parsk kolor zaliczany do palety szarości bejbe Bury jednak skłania się bliżej pomarańczy- przygaszonej, a brązowy, no niestety :v ale to też nie jest bronsss. Se sami paczcie: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/0a/92/1c/0a921cd9f6bbd118af971592526aaba4.jpg Ps. Powinniście dać refke bez cieni do oceny ;v lamy |