Król Lew PBF
Nieaktywne Stada - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+--- Wątek: Nieaktywne Stada (/showthread.php?tid=402)

Strony: 1 2 3 4

RE: Nieaktywne Stada - Miyuki - 17-09-2012

Mówisz "Świt". Zauważę jednak, że SŚ jest dość nietypowym stadem - nie każdy się do niego dostanie. Reszta może z tym mieć problem, gdy coraz to nowsi użytkownicy będą dołączać. To by był krok jedynie dla wygody nas wszystkich - choć to nie jest jakaś superważna rzecz, którą trzeba wykonać na gwałt. Równie dobrze może jej wcale nie być - jednak wtedy trudniej będzie się odnaleźć. Myślę, że sporo nowych ludzi ma problem z ogarnięciem tego wszystkiego, ja tam tego nie kojarzę ni trochę.

Wszystko i tak jest jawne, to widać po profilach. A to ułatwiłoby wszystkim życie, ot.

RE: Nieaktywne Stada - Felija - 17-09-2012

Szczerze mówiąc, to ja zapomniałam to wpisać do zapisów LZ. Już naprawione. :'D

A jeśli przykładowo Świt nie chce przekazywać podobnych informacji postronnym, to nie ma sensu ich do tego zmuszać. Kami ma rację, fabularnie i tak postać tego nie wie.

[ Dodano: 2012-09-17, 18:36 ]
Spis LZ mogę wyjąć, mi to nie robi żadnej różnicy. Co do pozostałych stad - to już ich decyzja.

RE: Nieaktywne Stada - Kami - 17-09-2012

Pisałam że np Świt nie chce, czyli chodziło mi że o otwarcie spisu dla oczu z zewnątrz to raczej decyzja stada.

RE: Nieaktywne Stada - Miyuki - 17-09-2012

A, o to chodzi. Mi to tam rybka. Sądzę jednak, że większość ucieszyłby taki spis członków stad, ale równie dobrze może to pozostać, jako decyzja stada, ukryte.

RE: Nieaktywne Stada - Hasira - 18-09-2012

lista osób odpowiedzialnych za przyjęcie jest przecież tutaj: https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=28

wystarczy ją tylko uaktualnić.

RE: Nieaktywne Stada - Miyuki - 18-09-2012

Owszem, takowa jest.
Ale jak powiedziała Kami, nie szkodzi umieścić ją także w zapisach - choć to błahostka, nic nie warta.

[ Dodano: 2012-10-21, 15:31 ]
Wybaczcie, że to nie jest edit posta, ale inaczej nikt by nie zauważył.

Kochani, pytanie do Was. Co z NP? SN spokojnie się wybije. Lecz NP... Oxena odeszła, a nie ma nikogo, kto objąłby funkcję aktywnego władcy. A to podstawa.