Głos KL - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Głos KL (/showthread.php?tid=571) |
RE: Głos KL - Samiya - 09-03-2013 Czemu mam wrażenie, że Miyuki jest tu jedną rozsądną? Wpada i od razu mądrze rzecze. No... To już wy zdecydujcie. Ja robię to dla czytelników i forum - nie dla siebie. RE: Głos KL - Lady - 09-03-2013 A czemu Ashe Lola? RE: Głos KL - Samiya - 09-03-2013 W LoL'u (tak to się pisze :p ?) jest taka postać, która nazywa się Ashe. To taka jakby łuczniczka, czy się mylę? RE: Głos KL - Nkiruma - 10-03-2013 owszem, taka jakby łuczniczka. księżniczka lodowego królestwa. ;) RE: Głos KL - Miyuki - 10-03-2013 Dokładnie. A ja lubię sobie grywać w LoLa i po prostu, podobieństwo skrótów bierze górę. :3 Wracając zaś do samej gazetki. Zapomniałam o tym napisać. Chodzi mi o szatę graficzną. Ta tutaj jest świetna, ma ładne kolorki. Niemniej, mam pewną uwagę. Im bliżej dołu strony, tym tekst gorzej mi się czytało. Stawał się mniej wyrazisty. Musisz popracować trochę nad wyrazistością (sama kolorystyka jest ok, po prostu momentami dawałaś za jasny grandient, który sprawia, że tekst jest mniej czytelny). Test powinno się przyjemnie czytać, a nie dopatrywać literek. Jeśli masz jakieś wątpliwości co do wyrazistości - zmieniaj. Zazwyczaj są trafne. RE: Głos KL - Samiya - 10-03-2013 To są już uwagi do Desti, nie do mnie. Jestem beznadziejna w grafice, więc to ona się tym zajmuje. Za co z resztą jestem je wdzięczna : ) RE: Głos KL - Lady - 10-03-2013 Ok. Nie wiedziałam. Po prostu byłam zdziwiona tą nazwą:) RE: Głos KL - Moonlight - 29-03-2013 A kiedy będzie wydanie gazetki? RE: Głos KL - Samiya - 30-03-2013 Jak Deska mi odda. Ja dręczcie,a nie mnie! *zasłania się* [ Dodano: 2013-04-21, 21:01 ] Dobra, jestem lenie i tak dalej, i tak dalej, ale... W końcu jest! Nowy numer "Głosu"!! TADAM! Tak, jest kijowo, ale co ja poradzę? ;__; RE: Głos KL - Skanda - 21-04-2013 oesu co ja pisałam RE: Głos KL - Khayaal - 21-04-2013 1. z życia stad - podsumowanie najważniejszych wydarzeń w danym stadzie na przyszłość 2. komiksy inspirowane zabawnymi wydarzeniami z forum? (do komiksu nie trzeba mieć zdolności plastycznych xD tylko pomysł) RE: Głos KL - Kami - 22-04-2013 "nasze forum jest idealne" Ashdgasgfagf >3 jebłam... hardo w glebe. RE: Głos KL - Skanda - 22-04-2013 Swoją drogą Sami, Twoja druga wypowiedź w wywiadzie jest jakaś bez sensu. Chyba coś Ci się pousuwało. RE: Głos KL - Samiya - 22-04-2013 Wut? *zerka* CZO TO JEST?? JE*cenzura* PROGRAM! LAGHAASDJKFHAKFJD |