Czy twoi znajomi 'z reala' wiedzą, że tu jesteś? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wszystko we wszystkim (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Ankiety (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=21) +----- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=159) +----- Wątek: Czy twoi znajomi 'z reala' wiedzą, że tu jesteś? (/showthread.php?tid=851) |
RE: Czy twoi znajomi 'z reala' wiedzą, że tu jesteś? - Nkiruma - 07-11-2013 moja koleżanka z gimnazjum i liceum miała heterochromię taką, że jedno oko ciepły brąz, a drugie jasna zieleń. kłóciliśmy się (ze znajomymi), które ładniejsze, i jedyne co jej przeszkadzało, to to, że się nie mogłam na żadnym oku skupić :D RE: Czy twoi znajomi 'z reala' wiedzą, że tu jesteś? - Arne - 07-11-2013 Ja jak najbardziej jestem w stanie wyobrazić sobie dzieciaki śmiejące się z osoby która wyraźnie ma inne kolory oczu i nie ma co tego porównywać do plamy na tęczówce, bo tego można nie zauważyć, a jak ktoś ma jedno jasno niebieskie drugie brązowe to z odległości nawet widać. Jestem pewna że gdybym ja lub ty tak miała to by się nabijano na początku gimbazy - opcjonalnie mogliby to zamienić w atut jeśli posiadacz miałby silną pozycję w klasie xP. RE: Czy twoi znajomi 'z reala' wiedzą, że tu jesteś? - Mora - 17-06-2014 Nkiruma napisał(a):moja koleżanka z gimnazjum i liceum miała heterochromię taką, że jedno oko ciepły brąz, a drugie jasna zieleń. kłóciliśmy się (ze znajomymi), które ładniejsze, i jedyne co jej przeszkadzało, to to, że się nie mogłam na żadnym oku skupić :D Pierwszy raz się spotykam. |