Co wiesz o osobie powyżej? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Co wiesz o osobie powyżej? (/showthread.php?tid=287) |
RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Kalani - 14-07-2015 Ej, nie jest ze mną tak źle - część nie wypala, ale inni też tak mają. Kali jest już prawie dwa lata, Moran był ponad dwa, a swój żywot zakończył z moich przyczyn wyższych. :< Jego postać ma Windu za ducha stróża. RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Anubis - 14-07-2015 Jeeejj, no to są dwie postacie z dłuższym stażem, a ile ich wszystkich było? :D Grała kuzynem Anubisa ♥ RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Kalani - 14-07-2015 Nie wiem, Felki chyba nie przebiłam... Nagromadziło się ich trochę przez te 6 lat mojego pobytu na forum! Przypomniał mi właśnie o Lavim! RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Anubis - 14-07-2015 Felka to osobny temat. xD Ja to próbowałem mieć kilka postaci, ale i tak szybko o nich zapominałem i nie umiałem nimi grać. Przez co można powiedzieć, że mam tylko Anubisa. :( Masz ustawionego właśnie Laviego na avek na DA i GG, więc ciężko by mi było o nim zapomnieć. RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Kalani - 14-07-2015 Ma coś chyba porąbane na GG i DA, bo już dawno go tam nie mam ustawionego xD Jeśli chodzi ci o tego blondyna - to Ghali, nie Lavi. http://madkakerlaken.deviantart.com/gallery/55004792/Ghali RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Israel - 14-07-2015 Pisze w tym temacie o postaciach, których wgl nie znam. RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Vult - 14-07-2015 Sekta kojarzy mu się z Jehowymi. RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Myr - 15-07-2015 Robi za mamę lwiątka RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Kahawa - 23-07-2015 Odkąd sięgam pamięcią gra w WoW'a RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Myr - 23-07-2015 Lubi odgrywać medyków RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Kalani - 23-07-2015 Jest jedną z osób, które po latach zrobiły wieki powrót na KLa. Chwała ci za to! RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Arto - 23-07-2015 Wie że żółwie nie mają siusiaków, w zamian za to dysponując uzdolnionymi ogonami. Żółwie są obrzydliwe. RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Kalani - 23-07-2015 Jest głupi, a jego zdanie o żółwiach tylko to potwierdza! btw, prącie wychodzi z ogona, bo tam jest ujście steku, ignorancie RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Israel - 23-07-2015 Ma podobne zdanie do mojego odnośnie tego pana 2 posty wyżej. RE: Co wiesz o osobie powyżej? - Vasanti Vei - 29-07-2015 Płomyczek. <3 |