![]() |
SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Sprawy forum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=8) +---- Dział: Spotkania forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=18) +---- Wątek: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? (/showthread.php?tid=1259) |
RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Haineko - 01-09-2015 Ech, mnie i tak nie będzie na spotkaniu, bo pracuję :( Szlag! RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Felija - 01-09-2015 A po pracy nie dałabyś rady? RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Haineko - 01-09-2015 Ale ja mam do 12 w nocy :) I 19 i 20 września RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Felija - 01-09-2015 A. :/ A piątek 18? RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Alaina - 02-09-2015 19-20, łotry, jak mogliście wybrać akurat taki termin gdzie jestem przykuta do wesela przyjaciela TnT RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Omara - 04-09-2015 16-17 mam wolne. A potem 23-24 RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Mirra - 09-09-2015 Ja się dostosuje oprócz 19 :) RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Felija - 11-09-2015 Wszystko mi się psuje. >> To teraz tak: w tę środę wam powiem, czy będę. Jeśli tak, to będę na Śląsku najwcześniej w kolejną środę (23.09) i od tego terminu bym mogła się spotkać w Katowicach i/lub Wrocku. Jak nie to będę kombinować. Najwyżej w ostatni weekend września, jak już będę w stolicy, wsiądę w Pendolino, wydam kupę hajsu i jakoś do was dotrę, miśki. :D Bo wiecie, że z Chełma do Wrocka jedzie się 9-10 godzin...? RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Myr - 11-09-2015 zaraz to w środku tygodnia? nie 19-20? RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Felija - 11-09-2015 19-20 na pewno mi się nie uda, jak już to 26-27. Ale to wam w środę napiszę na 95%. RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Belial - 11-09-2015 Jeśli nie weekend to ja odpadam na 100 % RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Omara - 11-09-2015 Ja powiem tak, że jeszcze 26-27 mam wolne. Ale to już chyba byłoby za późno RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Mirra - 12-09-2015 Mi 26, 27 pasuje :) RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Felija - 17-09-2015 UWAGA, UWAGA! To tak: Wrocław, piątek 25.09. Ja i Kalani spotkamy się najpewniej przy dworcu o godzinie 12, później dołączy do nas Kiu. Ze mną też będzie Mako tak na doczepkę, coby nie były same baby. :P Teraz Katowice. Ayu, Ty pisałaś, że masz wolne 23-24. Ja 24.09 (czwartek) mogłabym się spotkać w Katowicach (czy gdziekolwiek indziej na Śląsku; Kraków też wchodzi w grę, jeśli ktoś byłby chętny!). Alayike, Mirra, jak z wami na tygodniu? Mogłybyście się spotkać w czwartek 24? Alay, Ty pisałaś, że na tygodniu pracujesz - a po pracy może być mogła...? Ja jestem wolna cały dzień, można się spotkać i po południu (albo byś dołączyła po pracy). Fuko, Ty od kiedy jesteś w Krakowie? Mógłbyś pojechać do Katowic? No i tam też będzie Mako. PS Od 26 września jestem w stolicy, tak więc jakby ktoś miał ochotę na spotkanie się tam - czy jeszcze we wrześniu, czy w jakiś weekend później, to ja zapraszam. Tylko jeszcze nie jestem pewna, czy jedną osobę bym mogła przenocować, czy dwie. RE: SPOTKANIE FORUMOWE - gdzie i kiedy? - Machafuko - 17-09-2015 Nie wiem, jeszcze. 20 będę pisał do gościa kiedy przyjechać, żeby podpisać umowę. Tak że niezbadane są wyroki Boskie xD |