Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wszystko we wszystkim (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Wątek: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. (/showthread.php?tid=194) |
RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Felija - 25-05-2013 Coś mało się tutaj wrzuca ostatnio, więc wrzucę jeden z licznych ciekawych tekstów mojej nauczycielki franca: Sorka: Jakoś tak wyszło, że ubrałam swojego synka na brązowo. On tak patrzy po sobie i: „Mama... Dlaczego ubrałaś mnie na DREWNO?” I z dzisiaj: Ja: Hewuś... Mam dla ciebie propozycję. Taką... Gorącą. Hewa: ...? Ja: Zróbmy sobie herbatę. RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Miyuki - 01-08-2013 Rozmowa z przyjacielem, który aktualnie gra w LoLa. - On leci sobie w chu... <chwila ciszy> No bez jaj!!! - Co? - No on za mną lata po całej mapie. Pól mapy żeśmy już przele... Bez skojarzeeń. I brecht. Dobór słów perfect. ;P [ Dodano: 2013-09-03, 17:50 ] Czyli co wychodzi, gdy piszesz pierwszą myśl, która aktualnie przychodzi Ci do głowy i nawet się nad tym nie zastanawiasz. 2013-09-03 12:40:52 :: Cynamonowa Ja właśnie skrobię cosik po angielsku. 2013-09-03 12:54:03 :: Tulivu czyli Naara fuck you? xP 2013-09-03 12:54:29 :: Cynamonowa Oneeeee wayyyyy or anoootheeeer... ~ 2013-09-03 12:54:36 :: Cynamonowa <tak, musiałam xP> 2013-09-03 12:55:23 :: Cynamonowa Ha, i zatkało! 2013-09-03 12:55:55 :: Cynamonowa O, właśnie. W sumie, chyba znam odpowiedź, aczkolwiek - co sądzisz o tych znielubianych One Direction? 2013-09-03 13:02:04 :: Tulivu czyli Naara Nie spodziewałem się tego po Tobie. 2013-09-03 13:02:23 :: Cynamonowa Że czego? 2013-09-03 13:02:23 :: Tulivu czyli Naara To samo, co o Dodzie, Biebierze i reszcie marionetek. 2013-09-03 13:02:47 :: Cynamonowa Ja nie słucham. Aczkolwiek znam. Trudno nie znać. 2013-09-03 13:02:47 :: Tulivu czyli Naara Zarabiają na ich wizerunku, sprzedają się i niczego sobą nie reprezentują. 2013-09-03 13:03:07 :: Tulivu czyli Naara Ale ludzie stają się coraz bardziej tępi. 2013-09-03 13:03:14 :: Tulivu czyli Naara I i tak to kupują. 2013-09-03 13:03:27 :: Cynamonowa Mhm. 2013-09-03 13:03:30 :: Tulivu czyli Naara Co zaś do tego, co napisałem - odnośnie tego one way or another 2013-09-03 13:03:46 :: Tulivu czyli Naara W zestawieniu z fuck you brzmi bardzo jednoznacznie ;p 2013-09-03 13:04:14 :: Cynamonowa Ty, rzeczywiście.... 2013-09-03 13:04:26 :: Cynamonowa Cholera, wcześniej tego nie zauważyłam. ;P RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Arham - 20-10-2013 Pielgrzymka maturzystów. Szukamy z Fel i 3 kolegami miejsca, gdzie można zjeść coś ciepłego. A: Możemy pójść tam, mają kuchnię polską. F: Ale tam nie ma pizzy. A: A musi być pizza? F: Nie, ale ja chciałam kawę. Podczas powrotu, ok. 2 w nocy, mieliśmy postój. Stoimy w kolejce do łazienki. W pewnym momencie zauważam, że ktoś przyjechał samochodem. A: Patrz, tu są jacyś ludzie! F; Co oni robią o tej porze na stacji benzynowej? A: ...tankują? RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Ariusz - 20-10-2013 Może pewną sytuację, która miała miejsce podczas dnia nauczyciela, ujmę w ten sposób: (Ja <szczur> i Arne <to coś co miało być gryfem płomykówką>, tak jakby coś) RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Metody - 03-11-2013 Przypomniał mi się jeszcze inny fakt, z poprzedniego roku, gdy to przez 2 miesiące na historii sztuki mi się spało, więc nie widząc innej drogi, na kartkówce, pod jej treścią, dodałam jeszcze to: Więcej faktów nie pamiętam, za co szczerze żałuję panie, bądź w miłości mnie głupiemu, do trójeczki dążącemu Amen RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Moran - 03-11-2013 Heh, dobre xD Co na to nauczyciel(ka)? Trójeczka na kartkówce była? RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Metody - 03-11-2013 Profesor nie był zadowolony i palnął gałę "D na poprawie napisałam oczywiście taką samą ilość faktów i dostałam 5, ale to już magia systemu oceniania. RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Castiel - 23-11-2013 W ostatnich czasach wiele się ciekawego w mojej szkole działo, ale kartki z ciekawymi tekstami gdzieś się zapodziały. Natomiast mam jakieś pojedyncze: Matma. Znajomy mówi: Myj dupę, bo witaminki uciekają. Na co dostał odpowiedź: Wiem, gdzie mieszkasz. Spalę ci balkon. Mieliśmy natomiast jeszcze ciekawy okaz nauczyciela, który jak mówił, to nikt go nie potrafił zrozumieć. I zawsze jak ktoś czegoś nie robił do podchodził i mówił: CO ROBISZ? NIC NIE ROBISZ. MINUSIK. ^^ RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Kalani - 23-11-2013 Jakiś czas temu na ćwiczeniach z histologii przy omawianiu tkanki łącznej sprężystej: "więzadło karkowe to taka lina, która trzyma łeb, by [krowa] cały czas trawy nie kosiła." xD Na wykładzie z anatomii przy omawianiu powięzi (to taki twór z tkanki łącznej, który przytrzymuje organy w odpowiednich dla nich miejscach): "biustonosz to nich innego jak powięź". RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Ariusz - 22-12-2013 Takie retrospekcje: Polski, belferka pyta: Jakubie, co znaczy związek frazeologiczny "Stajnia Augiasza?" Jakub na to: Bajzel Pani:... a po polsku? Jakub: Syf psze pani. Inna zaś, mówiąca o moim psie: Nasadzimy Zuzę na pal; będzie napalona by moja mama Już się biorę do odpisów "D RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Skanda - 24-12-2013 Ok, no to rozmowa z Felką sprzed kilku sekund (wow), kiedy męczę ją o odpis, a ona mi na to: "dobra spróbuję napisać 02:09:07 tylko muszę się napić 02:09:11 wody, żeby nie było" płaknęłam hardo, wyszło na jaw ;___; RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Ariusz - 24-12-2013 Hahah xD Przypomina mi to inną sytuację, która wynikła z faktu iż często mówię wiele myśli jednym ciągiem (myję zęby dwiema pastami, no co niebieski nie pasuje do brązowego etc |D). Więc padło kiedyś na przerwie oto takie zdanie: "Kurka, ale chce mi się pić, Dośku, masz terpentynę? Aaa, potrzebuję spirytusuu!" Wesołych "D RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Amai - 16-01-2014 i z filmu Błąd Ostateczny "cześć jestem Dyklan. Urodziła mnie twoje była żona" z mojego ciętego języka: o widzę żeś doś kumaty do poważnych zadań. Idź do kibla i naucz gówno pływać" RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Felija - 20-01-2014 Odświeżam temat. Miałam wczoraj studniówkę. Podchodzę do grupki moich znajomych, a wszyscy 'łaa!'. Ja: Co? X: Ale ty masz oczy... Wyglądasz jak kot. Później jeszcze usłyszałam, że wyglądam jak Japonka (tudzież jak Chinka). I inna rozmowa: Ja: Y, weź mi powiedz, jak ja wyglądam: jak Japonka (tudzież Chinka) czy jak kot? Bo słyszę różne wersje. Y: Jak kot. Partner Y: Jak japoński kot. Z: Ale japoński kot to nadal kot, a Japonka to człowiek... Ewentualnie but. Y: To japońska kocica. Ja: Ja nie chcę nic mówić, ale to brzmi jak tytuł jakiejś książki... Albo filmu... Takiej... Em... I tak oto temat został zakończony. :'D PS Tak jeszcze sprzed pewnego czasu - myśl balu forumowego, bodajże by Mako: Kogo obchodzi umierająca Hewa, jest bal. RE: Najśmieszniejsze teksty, cytaty itd. - Skanda - 26-01-2014 Kolega :: 00:51:55 Zaczynaja piec mnie wargi i wysychać... Bedzie goraczka Ja :: 00:52:15 .................. c O Kolega :: 00:53.07 Wargi od ust |