Trzy imiona - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Trzy imiona (/showthread.php?tid=223) |
RE: Trzy imiona - Aigéan - 25-10-2012 Stefan - szczerze? Nie znam. Natalia - koleżanka z klasy. Monika - znam, dziewczyna z sąsiedniej klasy ale poznana poza szkołą, niezbyt przyjemna. Wanda Aleksander Michalina RE: Trzy imiona - Padme - 26-10-2012 Wanda- cycki Aleksander- grubas z podstawówki Michalina- podstawówka olga ola kinga RE: Trzy imiona - Surina - 29-10-2012 Ale mi się trafiło... olga- taka szmata ola- taka szmata kinga- taka szmata Tomasz Sebastian hm, Albert? RE: Trzy imiona - Khayaal - 30-10-2012 Tomasz - zaprzyjaźniony z rodziną profesor Sebastian - kolega z przedszkola Albert - paradoksalne połączenie: zarozumiała ciamajda Hanna Kinga Filip RE: Trzy imiona - Moran - 31-10-2012 Hanna - taka koleżanka w przedszkolu kiedyś była. Chyba. Kinga - prawdziwe imię mojej internetowej przyjaciółki. Filip - cóż, tak na imię ma pewien obiekt moich zainteresowań. Szkoda, że to syn mojego polonisty xD Robert Kacper Wiesława RE: Trzy imiona - Saika - 03-11-2012 Robert - nobody Kacper - pedał w obcisłych sfeterkach i rurkach. Wiesława - Szymborska, jedyne skojarzenie. Danusia - Sara - Dawid RE: Trzy imiona - Moran - 03-11-2012 Danusia - "ciocia" mojej przyjaciółki. Sara - jakaś znajoma z dzieciństwa. Dawid - nie pamiętam, bym kiedykolwiek jakiegoś ciekawego i godnego zapamiętania osobnika o tym imieniu poznała. Patrycja, Marta, Laura RE: Trzy imiona - Hordian - 03-11-2012 Patrycja - ktoś gdzieś kiedyś... nieprzyjemne odczucia, musiałam mieć nieprzyjemności przez osobę o tym imieniu. Marta - ach... mam dwie przyjaciółki Marty, więc odczucia jak najbardziej pozytywne. Laura - nie znam nikogo o takim imieniu. Robert, Aneta, Ewelina RE: Trzy imiona - Kerra - 03-11-2012 Robert- Nie znam takiego Stefana. Aneta-Ot, znana mi dziewczyna, całkiem miła. Ewelina-Zdaje mi się, że moi rodzice znają taką dziewczynę. Magda, Kasia, Stefan (kocham to imię <3 ) RE: Trzy imiona - Felija - 11-11-2012 Magda - koleżanka z klasy Kasia - przyjaciółka Stefan - taka 10-letnia Zosia wołała tak na Mako :D Zuzia, Marta, Marek RE: Trzy imiona - Ares - 14-04-2013 Zuzia- kolezanka z klasy Marta- nauczycielka Marek- chłopak z klasy wyżej, o Kamil, Patrycja, Oliwer RE: Trzy imiona - Arham - 14-04-2013 Kamil - przyjaciel Patrycja - koleżanka z klasy Oliwer - kojarzy mi się tylko "Oliwer i spółka" xp Jan, Iga, Daniel RE: Trzy imiona - Machafuko - 18-04-2013 Jan - wuj, który ma śmieszny nawyk rozmawiania po polsku i włosku jednocześnie. Iga - kilkuletnia córka sąsiadów. Daniel - w podstawówce znałem jednego Daniela. Wojciech, Justyna, Michalina RE: Trzy imiona - Kivjan - 23-04-2013 Wojciech- nie znam. Justyna- koleżanka z innego forum. Michalina- znało się w przedszkolu. Scholastyka, Roman, Gracjan. RE: Trzy imiona - Hewa - 09-05-2013 Scholastyka - nie znam. Roman - Jeden z moich (nie)licznych sąsiadów : D Gracjan - tu szczerze mówiąc też pustka Oo ---- Magdalena, Izabela, Stanisław. |