Pytania - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: ABC (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Pytania (/showthread.php?tid=16) |
RE: Pytania - Kamui - 29-11-2017 To mnie przekonałeś.. prawie :v Moge nauczyc jej 2-3 ziół chociaż? Plox? RE: Pytania - Zephyr - 29-11-2017 Neh. Ustawiaj się w kolejce do Sami :P RE: Pytania - Kamui - 29-11-2017 :v co za chytrusy! RE: Pytania - Samiya - 29-11-2017 Wprowadzcie zaproponowany przeze mnie system szkoleń, to nie będzie problemu :V RE: Pytania - Moréna - 29-11-2017 Kierując się tą zasada "przyzwoitości" to nie powinno być również przekazywania informacji swoim postaciom, przekazywani dóbr, rang i innych rzeczy. Jeśli wszystko byłoby ładnie rozegrane fabularnie to dlaczego matka nie miałaby uczyć fechtunku swojego dziecka? Zwalcie na głowę wszystko jednemu medykowi i wszystko będzie się ciągnęło jak flaki z olejem. Trochę elastyczności. RE: Pytania - Vasanti Vei - 29-11-2017 Myślę, że jest pewna różnica jakościowa pomiędzy przekazaniem informacji a szkoleniem samego siebie. Ja jestem za wprowadzeniem pomysłu Sami, wtedy nie będzie problemu z małą liczbą medyków gotowych do przeprowadzenia szkolenia. RE: Pytania - Kamui - 29-11-2017 Mam się poczuć urażona? :v czy ty przypadkiem insynujesz Vei że odwalam lipke w wątkach ze sobą? Also to nie wiem na co czekacie z tym pomysłem Sami xDc Ponadto chcialabym spytać się czemu medycy z rozpadnietych stad zapychają sloty znachorow :v i w sumie czemu skoro byli medykami są znachorami? RE: Pytania - Vasanti Vei - 29-11-2017 Nie, po prostu zgadzam się, że szkolenie samego siebie jest kiepskie. xd No ja po prawdzie trochę o tym zapomniałam, mam dużo rzeczy na głowie ostatnio. I fajnie jakby się reszta wypowiedziała. Eee, no są znachorami to zapychają sloty, nie bardzo rozumiem, w czym problem? xD RE: Pytania - Samiya - 29-11-2017 Ja też nie wiem na co czekają, ale to nie nowość, hehe Bo znachorzy to medycy samotnicy, jak wychodzisz ze stada to zostajesz samotnikiem, czyli medyk zostaje znachorem? XD dlatego zapychają sloty, zresztą sloty są do zapychania RE: Pytania - Venety - 29-11-2017 W sumie to zastanawiam się, na co ja czekam, no ale czytałam dwa dni temu temat, odpiszę tam Wam w tym lub przyszłym tygodniu, zobaczę jeszcze, celuję bardziej w ten. I ej, proszę się tu mnie nie czepiać, bo aktualnie ja tu najwięcej robię i poświęcam swojego czasu. ;P RE: Pytania - Chikja - 01-12-2017 [Szkolenie] Duchowy Totem (Stron: 12 ) Mistrz Gry 20-07-2017, 20:52 Ostatni post: Chikja Chyba się rozpłacze Г(ಪvಪ)Г RE: Pytania - Laini - 01-12-2017 kolorek Klanu tutaj do mnie, przypominam się RE: Pytania - Kamui - 22-12-2017 Kto zbiera w tym roku SS? RE: Pytania - Zephyr - 22-12-2017 Vei. Jest taki temat z czerwonym tytułem napisanym capsem na stronie głównej :P http://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=2719 RE: Pytania - Kamui - 22-12-2017 Wiem ;v ale czytalam nieobecności i się trochę martwię czy nadal aktualne |