![]() |
Dyskusje - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Archiwum stad (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=142) +----- Dział: Cieniowisko (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=105) +----- Wątek: Dyskusje (/showthread.php?tid=1202) |
RE: Dyskusje - Belial - 03-11-2015 Nie panikuj :P Będzie git. Początkowo mała niechęć do hieny była by fajnym wątkiem ale ja osobiście jestem na sztamę z hieną :P RE: Dyskusje - Ghalib - 03-11-2015 Ja myślę, że póki co najbliższy zastępcy lidera jest Belial, ale fabularnie jest zbyt młody na to stanowisko co do sępa, cóż, rzeczywiście zapomniałam o nim w poście xd za późno sobie przypomniałam, a nie da się cofnąć tego, cóż. ja myślałam, żeby Ghalib mianował Kiu na szkolącą młode, taką mentorkę od nauki walki jestem też ciekawa czy Neska(Grima) zechce wziąć któreś z młodych Xis, bo wcześniej się na to pisała ;p no i fakt, należałoby zrobić roszadę w hieratchii stada. w takim razie powiedzcie na razie jak to widzicie i przedyskutujemy to, Belial po treningu zapewne wskoczy na adepta, a Kiu, nie wiem czy nie jest za krótko na awans, chyba, że po treningu z Kiburim - chociaż to może potrwać bo pisał, że nie ma dostępu do internetu zbytnio RE: Dyskusje - Ghalib - 03-11-2015 edit. póki co czekam na ruch Beliala, bo chciałabym wam wejść do tematu zaś co do Xis to Grima/Neska nie odpowiada mimo iż odczytała wiadomość. napisałam więc z pytaniem do Fel czy mogłabym dostać zgodę na konto córki Xis RE: Dyskusje - Kiu - 03-11-2015 Ano to raczej będzie się ciągło długo D:, a chciałabym połazić po terenach innych stad itp. RE: Dyskusje - Belial - 03-11-2015 Dziś napisze posta gdzieś. Wpadniecie i polazimy gdzieś xp RE: Dyskusje - Kiu - 03-11-2015 ja nie wpadne bo obecnie siedze w kanionie i czekam na Isa... ech jak nie napisze dziś to go chyb oleje bo nei chce utknąc z kolejnym graczem D: RE: Dyskusje - Ghalib - 03-11-2015 a co zrobisz z Vult? RE: Dyskusje - Kiu - 03-11-2015 miałam ja zjeść ale sie ocknęła więc w sumie nie wiem pewnie pogadam i wypuszczę lub medyka jej sprowadze. Moja hiena nie wie, że jest ona wrogiem xD RE: Dyskusje - Belial - 03-11-2015 Co w końcu z Adeptem? Bo chciałbym jak najszybciej awansować na wojownika conajmniej, żeby nie być popierdołą na każdej akcji. Dawno nie grałem i nie wiem czy to nadal jest robione w ramach stada czy to jakać misja z MG? Aha... Mam pisać gdzieś posta? Gdzie? RE: Dyskusje - Ghalib - 04-11-2015 tak jak mówiłam, Belial odbędzie szkolenie z Ghalibem i wskoczy na adepta. ale to z MG chodzi ci o awans? bo to normalnie stadnie sobie rozwiązujemy, bez ingerencji mg RE: Dyskusje - Belial - 04-11-2015 No to spoko... Czyli normalnie po staremu. To może załóż temat ze szkoleniami. Ja jestem gotowy tylko muszę wiek sobie zmienić. Ile muszę mieć na adepta? RE: Dyskusje - Kiburi - 04-11-2015 Mesendż ode mnie: nałożyli mi blokadę na łącze internetowe w akademiku i nie mogę połączyć się z forum. Mogę wchodzić właściwie tylko wtedy, kiedy jestem na uczelni i mam dostęp do komputera, lub u ciotki raz na parę tygodni. Jak ktoś chce pisać, to w tym tygodniu mogę ugrać sesję bo od piątku do środy zjeżdżam do siebie i będę miała powiedzmy jak. Także no. Nawet nie biorę udziału w waszych dyskusjach, bo nie ma sensu z takim internetem. RE: Dyskusje - Ghalib - 04-11-2015 ale po co temat ze szkoleniami? normalnie niech się na fabule odbędzie, wejdź gdzieś do tematu i tak jak Ghalib chciał, zaraz spotka się z Belialem - miał dołączyć do Ducha i Bela. RE: Dyskusje - Belial - 04-12-2015 Ghalibie, chciałbym zapytać w jakim kierunku przewidujesz karierę dla mojej postaci? Xp RE: Dyskusje - Ghalib - 04-12-2015 szczerze mówiąc widzę Beliala jako prawą łapę Ghaliba w przyszłości, może nie do końca szarą eminencję, ale widzę w nim kogoś, kto jest drugi w Cieniowisku po Ghalibie, wynika to chociażby z dotychczasowych ich relacji ;p |