Oddam postać - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sprawy użytkowników (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Oddam postać (/showthread.php?tid=1897) |
RE: Oddam postać - Zevran - 29-04-2018 Here we go :D Imię: Wawindaji Wiek: Urodzony 30 września, to sobie ktoś policzy ile. Rodzina: Shinda, Kuanza&Mtego i Ndevu&Kiu Potencjalne postacie do wątków: Wszystkie hieny ze skalnego lasu jakie się tam od narodzin przewinęły. Uwagi: Nie mam żadnych. RE: Oddam postać - Chikja - 04-07-2018 Imie: Taka Płeć: Samiec Charakter: Do ukształtowania (byle nie byłby to klusek) Rodzina: Zacna. Matka Yasumu, ojciec Eden S. Babcia Satal, dziadek Levis, pradziadek Skaza. Stado: Chwilowo schronienie w Srebrnym Księżycu, możliwość zmiany tylko na Horde/Klan Ognia. Potencjalnie postaci do wątków: Dzieci Kami (Skoll, Mjoll, Chikja, etc.) Członkowie SK i Hordy. Kolory: https://pbf.krollew.pl/uploads/avatars/avatar_2470.png?dateline=1491653 Imie: Takara Płeć: Samica Charakter: Do ukształtowania (byle nie byłby to klusek) Rodzina: Zacna. Matka Yasumu, ojciec Eden S. Babcia Satal, dziadek Levis, pradziadek Skaza. Stado: Chwilowo schronienie w Srebrnym Księżycu, możliwość zmiany tylko na Horde/Klan Ognia. Potencjalnie postaci do wątków: Dzieci Kami (Skoll, Mjoll, Chikja, etc.) Członkowie SK i Hordy. Kolory: https://pbf.krollew.pl/uploads/avatars/avatar_2471.png?dateline=1491677887 RE: Oddam postać - Eyre - 04-07-2018 Potomkowie Skazy! Yay! Mam jakąś chociaż minimalną szansę na adopcję Taki ? RE: Oddam postać - Maer’vu - 04-07-2018 Uch, Takara kusi, kusi xD Ale wiem, że i tak nie dostanę pozwolenia na adopocję czyjegoś konta skoro jestem taaaka nieaktywna, więc w sumie powinnam o niej zapomnieć :/ RE: Oddam postać - Chikja - 04-07-2018 Powiem że szanse są największe dla osób aktywnych, granie z logiką bardzo mile widziane :v Maer bardzo mnie zawodzi w KO i na jednookim z odpisywaniem xD więc cieńko z szansami u cb. Eyre to praktycznie nie kojarzę >0> RE: Oddam postać - Eyre - 04-07-2018 Bo mnie mało było przed wakacjami ze względu na szkołę. Teraz jestem i zamierzam zostać tu tak aktywnie jak będę sam w stanie. Jakaś szansa może ? :d RE: Oddam postać - Zuri - 04-07-2018 Hum hummm ok, ale jak zaniedbasz postać albo będzie prowadzona niezbyt rzetelnie zastrzegam sobie prawo do odebrania jej. Take chcesz tak? RE: Oddam postać - Eyre - 04-07-2018 Prosiłbym. Ewentualne uwagi, wskazówki możesz kierować do mnie na pw. RE: Oddam postać - Chikja - 08-07-2018 Więc, piszę tutaj żeby był formalny zapis przekazania postaci :v W razie gdyby użytkownicy złamali któreś z ustaleń tj: - postać musi być lojalna SK/ Hordzie (zależy gdzie trafi z woli użytkownika) - aktywna gra - informowanie o nieobecnościach - no i ma to nie być buła zastrzegam sobie prawo odebrania postaci >3> Przekazanie postaci dotyczy: Taka-> Eyre Toja-> Vari Poproszę admionow o zresetowanie haseł i podanie ich prowadzącym. Prowadzących zaś o zaktualizowanie statystyk i wieku, oraz awatarów(nie rysuje obecnie wiec niestety musicie zadbać o to sami) |