Król Lew PBF
Zjem Cię - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+---- Dział: Kosz (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=106)
+---- Wątek: Zjem Cię (/showthread.php?tid=412)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Zjem Cię - Moran - 10-07-2013

No właśnie, może się przydać!
A propos - kiedyś brałam od ciebie lwiczkę, pomarańczowa o błękitnych oczach. Masz może jeszcze jej rysunek? Niestety, mi się gdzieś zapodział, a ten design niezmiernie by mi się teraz przydał ;___; Była stąd http://malaika4.deviantart.com/art/characters-sell-out-part-two-324104337 , numerek 13. Z góry dzięki i przepraszam za fatygę!

RE: Zjem Cię - Alaina - 10-07-2013

Mieć mam, zazwyczaj postacie sprzedane lub oddane lądują u mnie w folderze i na szczęście tam była XD , zaraz wezmę ją podeśle, muszę tylko wstawić na bucket'a

RE: Zjem Cię - Moran - 10-07-2013

Yay, dzięki wielkie! <3

RE: Zjem Cię - Naema - 13-01-2014

//wybaczcie chłopiec poleciał do adopcji wprawdzie w pierwszej myśli miał iść do wolnych lineartów,ale ze akurat zbieram punkty na jeden dość szalony pomysł...^^'..ni ma //

randomowy łeb lwiaka, lineart do wolnego użytku ;)

i nie Mal się nie nudzi..*chwila krótkiej ciszy* wcale ale to wcale....dobra może trochę..idę dalej czytać magi xp

RE: Zjem Cię - Shyeiro - 14-01-2014

Wyszła Ci tutaj tak strasznie młodo wyglądającą mordka, że nasuwa się pytanie skąd ta grzywa, ale, wspaniałe jak zawsze c:

RE: Zjem Cię - Alaina - 25-03-2014

nie mniej nie wiecej

[Obrazek: lioness_by_malaika4-d7blx88.png]

i nie nie nudzi mi się, a przynajmniej ostatnio aż tak mocno nie narzekam na nudę, jednakże rysując coś dla kogoś nie tak odwzorowałam postać, a że szkoda mi było samego rysunku tak też chłopca przerobiłam na dziewczynkę xp
( w planach nie mam ponownego użycia szkicu, dlatego jeśli ktoś chce go użyć śmiało- dobrej zabawy życzę)

RE: Zjem Cię - Sheyira - 14-04-2014

Jeśli można, to użyłabym tego cuda dla Alayike *.* Tylko muszę znaleźć chętnego, co by mi to pokolorował pięknie XD