![]() |
Dyskusje - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Archiwum stad (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=142) +----- Dział: Cieniowisko (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=105) +----- Wątek: Dyskusje (/showthread.php?tid=1202) |
RE: Dyskusje - Belial - 04-12-2015 W takim razie, jestem w każdej chwili gotów na kolejne szkolenia itd. Zwykły lew takiej funkcji raczej nie może pełnić xp RE: Dyskusje - Ghalib - 04-12-2015 ale na to jeszcze trzeba trochę zaczekać, bo w oczach Ghaliba, mimo iż Belial stał się oficjalnie dorosły, Bel to jeszcze dzieciak, także chłopak musi jeszcze trochę podrosnąć, nabrać większych fizycznych możliwości, tak jak lwy osiągają taką dorosłość gdzieś w wieku 2 lat RE: Dyskusje - Kiu - 06-12-2015 u nas w wieku 2 ;D ja mogę potrenować trochę :3 RE: Dyskusje - Ghalib - 06-12-2015 no tak właśnie myślałam, żeby u nas mentorem od walk była hiena xD inaczej niż w innych stadach, ale miałoby to swoje plusy, nasze lwy znalyby w ten sposób też inne techniki walk, nie tylko lwie ;p RE: Dyskusje - Belial - 24-12-2015 Słuchajcie... Mam wrażenie że trzeba nakreślić najbliższe cele stada. Na fabule Ghalib nami miota wte i spowrotem i to jest całkiem spoko bo się nie nudzimy, ale fajnie by było z góry wiedzieć jakie są twoje oczekiwania Ghalib :P Żeby się fabuła nam kleiła. Chcesz coś z LZ albo innych stad? Bo na fabule nie musisz mi tego gadać ale ja i tak chce się tam wybrać :P RE: Dyskusje - Ghalib - 27-12-2015 teraz podstawowym celem jest powiększenie granic, ale do tego potrzebujemy 5 postaci prowadzonych przez 5 różnych userów w stadzie, do tego dążę :P do LZ na razie nie mam planów, miałam plan wyjścia politycznego Ghaliba do Kahawiana, ale do tego są mu potrzebne informacje od Beliala i Ducha RE: Dyskusje - Duch - 27-12-2015 A ja właśnie bardziej bym kierował jakikolwiek sojusz w stronę Lwiej Ziemi właśnie. Lwi są jedyną grupą jaka może na chwilę obecną stanąć naprzeciw ZZ i Bractwu, którzy to wydaje mi się ale planują jakieś porozumienie przeciwko nam. Więc potrzebujemy jakiś silnych sprzymierzeńców. Mają inne poglądy? Może, ale nikt nie powiedział, że potrzebujemy tego paktu na zawsze. A jedynie tam te dwa ugrupowania nie mają paktów. Będę się starał jakoś jeszcze połączyć nasze interesy z Księżycem, bo Anubisowi bardzo jest na rękę zepsucie relacji Księżycowi-Bractwo. RE: Dyskusje - Belial - 27-12-2015 Dokładnie. LZ w praktyce wychodzi chyba najlepiej. Warto przynajmniej na jakiś czas się z nimi trzymać. Aby w razie Problemów nam pomogli. RE: Dyskusje - Kiu - 27-12-2015 LZ da się dogadać i mimo pozoru sa dośc duzi RE: Dyskusje - Ghalib - 27-12-2015 A skąd wiecie o sojuszu z ZZ? XD Przecież nie powiedziałam, ze z ZZ relacja będzie pozytywna ;) to nawet w rachubę nie wchodzi na dzień dzisiejszy i patrząc przez pryzmat relacji Kaha i Ghaliba. myślałam raczej nad jakąś formą nacisku na nich, presji może nawet haraczu jakiegoś, przecież Ghalib nie będzie zawierał sojuszu z kimś kto zalazł mu za skórę. myślałam też o odciąganiu jakichś młodszych ich członków stada na naszą korzyść. jak mówiłam do LZ Ghal nie ma planów bo w ogóle nie ma o nich informacji! jedyne informacje ma SK od Xis, z czego w ogóle uznałam, że Cieniowisko powinno napaść na SK, z LZ można się ugadać, ale najlepszą do tego wydaje się być Vasanti Vei (np Cieniści mogliby namówić ją do obalenia Mako na jej korzyść i pomóc jej to osiągnąć ;P) RE: Dyskusje - Kiu - 27-12-2015 jaki sojusz z ZZ xD ja tylko rzekłam, ze z LZ byłbo nieźle dobre treny mają i mimo pozoru sa silni. RE: Dyskusje - Duch - 27-12-2015 O tym gadali na ostatniej audycji o ich jakiś najbliższych planach. I z tego co zrozumiałem to coś tam planują z Bractwem. Co do LZ to faktycznie może być fajny pomysł. Natomiast co do ataku na SK to jest zupełnie bez sensu. Zwłaszcza w obecnej sytuacji gdzie jesteśmy tak nieliczni. Mamy konflikt z ZZ i Bractwem do tego chcesz jeszcze wmieszać nas w konflikt z SK? W dodatku wymuszanie haraczu w obecnej chwili również nie jest dobre. No i co możemy od nich wymusić? :D RE: Dyskusje - Kiu - 27-12-2015 ZZ z bractwem D: nie lubie gadow nie D: trza wyeliminować bractwo lub osłabic, zajumac im czlonków można vult spróbować przekabacić, bo bedzie dla nich istny cios RE: Dyskusje - Belial - 27-12-2015 Jak wrócę z SK i przyniosę to mięcho to ghalib mógłby mnie wysłać na LZ albo do bractwa. Do LZ mogę iść sam ale do Bractwa sam nie idę bo narobię kłopotów XP RE: Dyskusje - Kiu - 27-12-2015 ja mam dobry kontakt z Vult xp też cos robic moge plus zakładałam, ze postacia bede krążyła po terenach innych stad. |