Trzy imiona - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Trzy imiona (/showthread.php?tid=223) |
RE: Trzy imiona - Shi - 17-07-2013 Marcel - nie znam Ilona - dziewczyna ze szkoły, nigdy z nią nie gadałam, bo nie chodziła na w-f, więc nie było jak xd Rafał - kolega z klasy. Jeden z niewielu chłopaków, z którymi da się rozmawiać w mojej szkole. -- Iwona, Klaudia, Mateusz. RE: Trzy imiona - Erick - 17-07-2013 Iwona- koleżanka ze szkoły Klaudia- była znajoma, niezbyt normalna Mateusz- świetny kolega, którego poznałam na spacerze z psem Damian, Ada, Magda RE: Trzy imiona - Khayaal - 17-07-2013 Damian - zakumplowany gej, RPGowiec Ada - dawna przyjaciółka z podstawówki Magda(lena) - moja mama Sylwia, Martyna, Weronika RE: Trzy imiona - Skanda - 18-07-2013 Sylwia-Fel Martyna-ja Weronika-siedzę z nią na polskim, wali jej z japy Adam, Grzegorz, Joanna RE: Trzy imiona - Maya - 18-07-2013 Adam - prosty, ale pracowity człowiek, szukający tylko uciech, bardzo często nie tam, gdzie powinien. Grzegorz - po prostu Goryl: kumpel z liceum. Równy gość, paker, ukryty kujon i ulubieniec belfrów. Joanna - koleżanka, z którą miałem kontakt (na szczęście) tylko do gimnazjum. Wredna idiotka, a przy tym puszczalska. Z tego, co mi wiadomo, już raz brzuch miała nadmuchany. Kalasanty, Kleofas, Zdzisław. RE: Trzy imiona - Shi - 25-07-2013 Kalasanty - nie znam, zdecydowanie. Kleofas - również nie spotkałam żadnej osoby o tym imieniu xd Zdzisław - tu prosto, dziadek :D -- Teofila, Janina, Kazimierz RE: Trzy imiona - Felija - 28-07-2013 Teofila - nic mi to nie mówi Janina - poznałam jedną w tym roku na wyjeździe, fajna jest Kazimierz - kojarzy mi się tylko z moim kościołem Józef, Monika, Adrian RE: Trzy imiona - Maya - 29-07-2013 Józef - znajomy pracuś z łbem na karku, a przy tym nałogowy palacz. Monika - ratowniczka z pobliskiego hotelu. Adrian - znajomy grafik i modeler 3D. Symforian, Patrycja, Magdalena. RE: Trzy imiona - Terani - 05-08-2013 Symforian- nie znam. Monika- koleżanka z podstawówki. Magda.-jw. Hanna, Olaf, Klaudia. RE: Trzy imiona - Shi - 17-08-2013 Hanna - ciocia. Olaf - nie znam żadnego. Klaudia - koleżanka z klasy. --- Mateusz, Lucyna, Karolina. RE: Trzy imiona - Ariusz - 17-08-2013 Mateusz- syn sąsiadów. Zamienił mi braci w nieznośne fałszywe potwory. Lucyna- matka chrzestna. Uwielbiam ją. Karolina- koleżanka z klasy, rok młodsza, gada w 5 językach chyba. I w ogóle dziecko idealne. __ Joachim Agata Michał RE: Trzy imiona - Shi - 17-08-2013 Joachim - nie znam nikogo. Agata - siostra takiej jednej dziewczyny z mojej byłej szkoły, za którą nie za bardzo przepadałam (za tą dziewczyną, nie jej siostrą xd) Michał - brat cioteczny, miał w tym roku komunię, nie potrafi sobie znaleźć zajęcia, gdy nie ma swojego tableta. --- Marzena Grzegorz Lucjan RE: Trzy imiona - Tanabi - 10-11-2013 Marzena- Nie znam. Grzegorz- był jakiś taki typ w przedszkolu. ^^' Lucjan- nie miałam okazji poznać. Olgierd, Jaromir, Klara. RE: Trzy imiona - Raphaela - 10-11-2013 Nie znam Nie znam Moje trzecie imię xP Aleksander, Franciszek, Marek xD RE: Trzy imiona - Ariusz - 11-11-2013 Aleksander-Syn mojej polonistki z podstawówki. Względem postać Domi (Arnulca) Franciszek-ktoś z rodziny Alsu, wampirek-podtać Domi Marek- taka wredna dupa, co nie ważne, bo wywlekać cudzego życia na wierzch tu nie będę. Swoje mogę, cudze nie. Ogólnie, to imię zuaa, tak poza tym, że ewangelista Wiktor, Miriam, Gracjan |