![]() |
Dezaktywacja / aktywacja konta - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Sprawy użytkowników (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Dezaktywacja / aktywacja konta (/showthread.php?tid=66) |
RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Shyeiro - 08-07-2014 Padme dezaktywujcie, wypaliła się tak trochę. RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Mirage - 17-07-2014 Nick: Mirage Powód: Doskonalenie siebie. RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Koho - 31-07-2014 Nick: Akela Powód: Chcę jednak wrócić do Kuru, a to konto komuś ewentualnie oddać jakby chciał. RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Moonlight - 08-08-2014 Nick:Moonlight i pozostałe konta Powód: Nie mam poprostu weny na postać . Może kiedyś powrócę . Dziękuję wszystkim za miłą grę. Dziękuję Felce , Kifo, Derion i ci którzy mnie wspierali. RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Kumeza - 13-08-2014 Postać: Kumeza Powód: Kompletny brak pomysłu na tę postać. Będę mieć zastępstwo xd wiem, kombinuję, ale Kumeza na prawdę jest mi zbędna a myślę, że mam w zanadrzu coś ciekawszego xd RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Khayaal - 31-08-2014 Postać: Hasira Powód: Nie będę jej już prowadzić, a jestem psem ogrodnika i nie chcę oddać takiego pięknego zestawu od Ragi RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Nahuel - 31-08-2014 ...i to samo dla Gordona, z tym, że zestaw jest Derionkowy RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Kayra - 18-09-2014 Eliana Jest super, ale nie mam na nią w zupełności pomysłów. Miał być wątek z Akirą- Akiry nie ma, z Aresem (2 razy)- Aresa nie mam. To zniechęca, bardzo. RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Tabia - 19-09-2014 Luk już dawno temu - choć patrząc na rozwój fabuły można by się pokusić o stwierdzenie, że dopiero wczoraj - odszedł z Lwiej Ziemi i słuch po nim zaginął :) RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Ariusz - 20-09-2014 Feliks Bo nie mam na niego ani czasu ani większej ochoty, a i wataha średnio tak sobie przędzie. RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Ivy - 21-09-2014 XD dzięki RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Kayra - 20-10-2014 Kayra- ograniczam się do jak najmniejszej ilości kont, so A jeżeli wataha ruszy, to z chęcią się odblokuję, jednak na ten moment nie ma sensu jej trzymać w niebycie RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Skanda - 20-10-2014 XD krzyżyk na drogę a Kayra jest już od kilku tygodni dezaktywowana i to bynajmniej nie była Twoja inicjatywa, Pad. RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Koho - 17-11-2014 Postać: Kuru Powód: Bo nie będę przecież pisać sama ze sobą :P Może dla kogoś to normalne, ale mnie nie satysfakcjonuje post raz na miesiąc i to od jednej osoby. Być może stworzę inną postać. RE: Dezaktywacja/aktywacja konta - Ares - 06-01-2015 Ares, Esi i wszystkie konta, jeżeli jakieś są niedezaktywowane. Bo nie będę już grać. Wracam i odchodzę, to tylko męczy ludzi na forum. Baju. |