Ustalenia - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Archiwum stad (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=142) +----- Dział: Bractwo Bezimiennych (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=110) +----- Wątek: Ustalenia (/showthread.php?tid=1245) |
RE: Ustalenia - Vult - 16-10-2016 Israel napisał(a):Bardzo chętnie. Może nawet pomoże jej w praktyce :V. <Bulwers> Ja paczę! Będę cię nawiedzać za ten wyczyn, w snach też! RE: Ustalenia - Israel - 16-10-2016 No co? Może Isiu kocha Taal? RE: Ustalenia - Zephyr - 16-10-2016 Isiu kocha wszystkich :I RE: Ustalenia - Israel - 16-10-2016 Zephyr napisał(a):Isiu kocha wszystkich :I Przystojnego gepcia przede wszystkim. RE: Ustalenia - Vult - 17-10-2016 To już wiem czemu Sadisma lubiłeś. I dobrze, że Vult samicą była :F Isiu znajdź sobie porządnego chłopa a dzieci to ty zostaw w spokoju :> RE: Ustalenia - Israel - 21-10-2016 No Sadiś jest przystojny. Jako osoba również XD. A gdyby Vult była samcem, to byłoby źle o_O? Btw. Ja tam Taal nie chcę. Pedofilia nie interesuje ani mnie ani Isia XD. RE: Ustalenia - Zephyr - 30-10-2016 Myślę, że jednak lepiej będzie zrobić przeskok o całe 6 miesięcy. Bo serio jesteśmy w tyle i trzeba mocno nadgonić. Jeśli chcecie coś jeszcze napisać przy drzewie, to teraz, bo mój post będzie już zawierał przeskok. Muszę tak zrobić, ponieważ fabuła w Mrocznych Grotach jest dwa dni do tyłu w porównaniu z fabułą Zepha. RE: Ustalenia - Taal - 30-10-2016 No ja raczej nic nie dopisze. Taal śpi i nie obudzi się :V Isu napisał ostatnio posta wiec chyba też nic. Według mnie możesz robić przeskok. RE: Ustalenia - Israel - 31-10-2016 O, najprzystojniejszy z najprzystojniejszych, powiedz mi: co z moją misją? RE: Ustalenia - Zephyr - 31-10-2016 A, no tak, bo ty miałeś jakąś tam misję xD Jeśli chcesz, to możesz próbować dostać się do LZ. RE: Ustalenia - Shiya - 31-10-2016 Ja nic nie piszę na fabule, bo najpierw chcę się przekonać, jak rozwiąże się nasz wątek. ;P RE: Ustalenia - Zephyr - 31-10-2016 Okej, okej, ja sam nie wiem, jak pisać o Shiyi xD RE: Ustalenia - Shiya - 31-10-2016 To na razie nie pisz albo pisz mocno naokoło, jak na maturze z polskiego. ;D RE: Ustalenia - Israel - 31-10-2016 W ogóle czy aby Taal nie chciała odwiedzić kogoś z LZ :V? Zawsze to jakieś ułatwienie :). Kurde, a miałem se poromansować z hienusiem :/. RE: Ustalenia - Zephyr - 31-10-2016 Ej, róbcie, co chcecie. Tylko, żebyście na siebie uważali i nie gadali o bractwie. Nie każę ci iść na tę misję. To twój wybór. Możesz to sobie też przełożyć w czasie. Jakoś pilnie na razie nie potrzebujemy szpiega w LZ. Ale tak myślę, że w przyszłości mógłby się przydać. |