![]() |
Co to za postać? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: VIII Rocznica Forum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=130) +----- Wątek: Co to za postać? (/showthread.php?tid=1036) |
Co to za postać? - Felija - 20-06-2014 Nic skomplikowanego – po wycinkach avatarów należy rozpoznać, jaka postać z forum na nich widnieje. Kilka osób (nie powiem ile!), które jako pierwsze prześlą mi na pw prawidłowe rozwiązania, przejdą do kolejnego, tajemniczego drugiego etapu gry. ;) Do dzieła! 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() RE: Co to za postać? - Felija - 21-06-2014 Oto i poprawne odpowiedzi: 1. Inn 2. Mirra 3. Ares 4. Kijivu 5. Padme 6. Samiya 7. Frigg 8. Eleri 9. Altin 10. Oresta A oto osoby, które nadesłały prawidłową odpowiedź i tym samym przechodzą do drugiego etapu konkursu, w którym będą walczyć o nagrodę: Mariolka (Mirage), Sylwia (Samiya), Iza (Inn), Olek (Otieno), Kajtek (Kifo) Szykujcie się, bo lada moment wrzucę tu kolejne postacie do zgadnięcia! Te osoby nadesłały po 9 poprawnych odpowiedzi, a więc dostają one nagrodę pocieszenia w postaci 9 opali: Kunegundzia (Alaina), Agniesia (Akela), Kazimierz (Kahawian) Z czym mieliście problem? Cóż... Poza znalezieniem Altina, myliliście Orestę z Shyeiro. Ładnie to tak, babę z chłopem mylić? D: [ Dodano: 2014-06-21, 21:30 ] Obiecany II etap konkursu! (dla tych pięciu osób, które bezbłędnie przeszły etap pierwszy) Tym razem nie widzicie fragmentów avatarów, a jedynie... Fragmenty rysunków przedstawiających różne postacie z forum! Jeśli wszystkich nie znacie - nie przejmujcie się, wysyłajcie tak czy siak. Do niedzieli do północy możecie wysyłać do mnie pw z odpowiedziami, ale wiadomo - kto pierwszy, ten lepszy. 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() RE: Co to za postać? - Felija - 24-06-2014 A oto i poprawne odpowiedzi: 1. Shiya 2. Zakia 3. Derion 4. Arham 5. Deyne Nyota 6. Tobo 7. Ragnar 8. Mako 9. Alaina 10. Ariusz Nadesłały je kolejno: Samiya, Mirage, Inn, Otieno i Kifo. Każdy z was zdobywa po 20 opali, a jako że Sami była pierwsza, to ona niebawem otrzyma dodatkowo headshota Samiyi narysowanego przez http://chotara.deviantart.com/ Gratuluję wszystkim i serdecznie dziękuję za udział w konkursie! :) RE: Co to za postać? - Felija - 21-07-2014 Inn chwilowo nie ma, więc ja wrzucę nagrodę dla Samiyi. :D ![]() enjoy RE: Co to za postać? - Ariusz - 21-07-2014 Awh jaki słodziak :"D dziaczka? RE: Co to za postać? - Samiya - 22-07-2014 <3 kocham Borze kochany, to jest takie piękne! PS. Ja to chcę na ava >:C RE: Co to za postać? - Felija - 22-07-2014 Mogę Ci obrobić, tylko powiedz jak. :D I nie wcześniej jak w piątek, bo mam 564283957239 rzeczy do ogarnięcia. RE: Co to za postać? - Samiya - 22-07-2014 Powiedziałabym, gdybym wiedziała xd Rozterki Samiś, no serio. Jeszcze się zastanowię i dam ci znać :D Jestem otwarta na ewentualne sugestie ^^' RE: Co to za postać? - Felija - 24-07-2014 Zawsze możesz zmienić podpis. :) Można by wrzucić tę Sami tak jak jest i ew. obok jakiś tekst, jeśli chcesz. RE: Co to za postać? - Samiya - 24-07-2014 Nah, to mi lepiej pasuje do avatara :d Zwłaszcza, że na tym rysunku Sami wygląda starrej :D No, jeszcze się zastanowię ;-; |