Riwa. - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Riwa. (/showthread.php?tid=1075) |
Riwa. - Panimalos - 17-08-2014 W historii Nimala jest o Riwie - przybranej siostrze gepardzicy. Charakter do ukształtowania, obecnie jednak młoda odczuwa poczucie winy z powodu śmierci Shii, matki Nimala - ukrywa to jednak przez bratem. Młode mają bliską relację i chcę żeby tak pozostało. Gepardzica ma 7 miesięcy. Poszukiwany użytkownik z przeciętnie porządnymi postami, który nie porzuci postaci. RE: Riwa. - Kiba - 12-10-2014 Masz już chętną. ;) Moja przyjaciółka zdecydowała się na założenie tego konta. Zostanie stworzone we wtorek. ^^ RE: Riwa. - Furien - 12-10-2014 Nareszcie :3 Czekam. Jakby były jakieś pytania to na PW (częściej jestem na Furien) RE: Riwa. - Panimalos - 15-10-2014 Konto się zakłada? ^^ RE: Riwa. - Furien - 29-10-2014 Temat do zamknięcia. |