CYTAT ROKU - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: CYTAT ROKU (/showthread.php?tid=1129) |
CYTAT ROKU - Felija - 03-01-2015 Który z cytatów powinien zyskać status cytatu roku? Decydujcie! :D Styczeń Malimau - - Olaf! Ty się topisz! - Bo dla niektórych czasem warto... Kraina Lodu Luty Nkiruma - Myślenie nie jest funkcją automatyczną. Ayn Rand, Etyka absolutna Marzec Inn - Korona. To rodzaj nakrycia głowy, ale nie bardzo przydatny w razie niepogody. ~ David Eddings Kwiecień Ragnar - Jeżeli sami nie nadamy rzeczom jakiegoś charakteru, utoniemy w nijakości. Musimy stworzyć jakieś znaczenia, jeżeli ich nie ma w naturze. ~ Sławomir Mrożek, Tango Maj Inn - Zabijamy wszystkie gąsienice, a potem narzekamy, że nie ma motyli. ~ John Marsden Czerwiec Soth - Jeśli nie wolno ci wybrać źle i nieodpowiedzialnie, nie jesteś wolny. ~ Jacob Hornberger Lipiec Ragnar - Bardzo wygodne stanowisko "nie rozumieć". ~ Witkacy Sierpień Hashimea - Jest tylko jedna rzecz głupsza od optymizmu - pesymizm. ~ Tristan Bernard Wrzesień Shyeiro - Słabi nigdy nie potrafią przebaczać. Przebaczanie jest cnotą silnych. ~ Mahatma Gandhi Październik Giza - You’re only given a little spark of madness. Don’t lose it. ~ Robin Williams Listopad Hashimea - Wszyscy chcą naszego dobra. Nie dajcie go sobie zabrać. ~ Stanisław Jerzy Lec Grudzień Kifo - Jest taka cierpienia granica, Za którą się uśmiech pogodny zaczyna. ~ Cz. Miłosz, Walc Możecie oddać głosy na nie więcej niż 2 cytaty. Proszę o głosowanie z jednego konta. W przypadku głosowania z multikont, wszystkie głosy oszukującej osoby zostaną unieważnione. Głosowanie na nadesłane przez siebie cytaty jest zabronione. Można oddawać głosy na dwa różne cytaty nadesłane przez tę samą osobę. Można pisać posty w tym temacie, ale liczyć się będą głosy z ankiety. Można głosować do niedzieli 11.01.2014. Zwycięski cytat ponownie zawiśnie w ogłoszeniach do końca stycznia, a osoba, która go nadesłała, otrzyma nagrodę. :) Przypominam cytat roku 2013: Listopad Arne - Każdy może współczuć cierpieniom przyjaciół, lecz trzeba mieć wspaniały charakter, by móc cieszyć się powodzeniem przyjaciela. ~ Oscar Wilde RE: CYTAT ROKU - Felija - 12-01-2015 Niniejszym ogłaszam, że tytuł Mistrza Cytatów przechodzi na Inn! Jej majowy cytat staje się Cytatem Roku i będzie widniał w ogłoszeniach do końca stycznia: Zabijamy wszystkie gąsienice, a potem narzekamy, że nie ma motyli. ~ John Marsden Zdobywa ona także 100 opali i wybrany tytuł widniejący pod nickiem (tytuł dowolny, niezwiązany z tytułem Mistrza Cytatów, do uzgodnienia ze mną; do końca stycznia). Ze względu na niewielką różnicę w liczbie głosów, Malimau i Soth zdobywają po 25 opali w ramach nagrody za zajęcie drugiego miejsca ex aqueo. Gratuluję! :3 RE: CYTAT ROKU - Inn - 13-01-2015 Oja oja, nie spodziewałam się dostać jakichkolwiek głosów, a co jeszcze wygrać :O Dziękuję Wam wszystkim bardzo za głosy, cieszę się, że mój cytat Wam się spodobał <3 I uwielbiam mój tytuł ;D |