O czym chcielibyście posłuchać w audycji? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wszystko we wszystkim (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Ankiety (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=21) +----- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=159) +----- Wątek: O czym chcielibyście posłuchać w audycji? (/showthread.php?tid=1151) |
O czym chcielibyście posłuchać w audycji? - Felija - 28-02-2015 Po długiej przerwie - Radio KL powraca! Kolejna audycja już niebawem, bo w przyszły weekend. Z tej okazji możecie nadsyłać mi na pw pozdrowienia i dedykacje piosenek dla dowolnych użytkowników forum (możecie też pozdrowić mamę i kota)! I tu pojawia się ważne pytanie: o czym chcielibyście posłuchać? Komentarze w postach mile widziane. RE: O czym chcielibyście posłuchać w audycji? - Felija - 05-03-2015 Wielkie dzięki za głosy, to wiele wyjaśnia. ;) Niestety, jestem zmuszona przełożyć audycję o jeszcze jeden tydzień, ponieważ tym razem sezon chorobowy dopadł drugą prowadzącą audycję. Przepraszam! I wciąż zachęcam do wysyłania mi na pw pozdrowień i piosenek, które chcielibyście usłyszeć w audycji. :) |