Król Lew PBF
Banda Ghaliba - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+---- Dział: Kosz (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=106)
+---- Wątek: Banda Ghaliba (/showthread.php?tid=1166)

Strony: 1 2

Banda Ghaliba - Ghalib - 14-04-2015

W tym temacie znajdą się tylko informacje dotyczące grupy tworzonej przez Ghaliba i Mirrę na dzień dzisiejszy.

Szukam jeszcze maksymalnie dwóch lwic do powoli powstającej Bandy Ghaliba (zobaczcie wątek Mirry i Ghaliba). Jedynymi warunkami (poza w miarę częstym pisaniem) będą:
  • - ciemne umaszczenie - czarne jak Ghalib, szare jak Mirra i Giza, ciemnobrązowe, brunatne etc xp
    - trudny charakter typowy dla złoziemca lub lwa znad Tsavo jak Ghalib :p

[/list:u]
    Proponowany kolor grupy

Pomysł zakłada pojawienie się grupki będącej wrogo nastawionej do reszty stad, ale raczej nie wszczynającej wojen bez potrzeby. Stado charakteryzuje raczej mroczne/złe usposobienie, zaciekłe bronienie swoich terenów i członków stada. Reszta wyjdzie zapewne z czasem. :3

Jacyś chętni na świeży, nowy wątek fabularny?

RE: Banda Ghaliba - Frigg - 14-04-2015

A mogą być młode? Bo Windu ma tu postać (Belial),a on chciałby dołączyć do takiego ,,złego'' stada.

/Mirra powinna wiedzieć kto to jest Windu/

RE: Banda Ghaliba - Ghalib - 15-04-2015

Z tym, że Belial jest samcem i w sumie mogłabym się zgodzić, ale lwic potrzebujemy z oczywistych względów.

RE: Banda Ghaliba - Cherry - 16-04-2015

A muszą być to lwice? Czy raczej mniej koniecznie?

RE: Banda Ghaliba - Ghalib - 17-04-2015

ponieważ Ghalib to lew tsavo wypadałoby, jeśli ma to być dorosły lew. dorosłego samca świeżo upieczony przywódca lew tsavo nie zaakceptuje xp

jak pisałam wcześniej - najbardziej potrzebne by były lwice, żeby to było stado

RE: Banda Ghaliba - Cherry - 17-04-2015

Ale ja miałam na myśli, czy to muszą być lwice, czy mogą samice nieco innego gatunku "D.

RE: Banda Ghaliba - Mirra - 18-04-2015

Niech Windu napisze do mnie na gg (1521205)

RE: Banda Ghaliba - Ghalib - 18-04-2015

hmm, innego gatunku? w sumie to być może, chociaż z własnego doświadczenia Ci powiem, że pisanie innym kotowatym się szybko tu wypala :< sama mam to samo z Visą

RE: Banda Ghaliba - Nathaniel - 18-04-2015

Ja jestem chętna, o ile Felka da mi pozwolenie na czwartą postać! ^^ *na peeewno da xD*

Czy ja nie jestem dla was za dobra? :D

RE: Banda Ghaliba - Mirra - 18-04-2015

Będą potrzebne osoby, które pokierują potomstwem Ghaliba i Mirry.
Felcia jesteś dobra dla nas i za to Ciebie kochamy :)

RE: Banda Ghaliba - Nathaniel - 18-04-2015

No oczywiście, Felcia jest cudowna! <3
No więc ten... Już macie jedną chętną! ^^

RE: Banda Ghaliba - Ghalib - 18-04-2015

Kaaivy to postać do bandy? :D tak btw, napiszę na gg, ok?

RE: Banda Ghaliba - Cherry - 18-04-2015

Ghalib napisał(a):hmm, innego gatunku? w sumie to być może, chociaż z własnego doświadczenia Ci powiem, że pisanie innym kotowatym się szybko tu wypala :< sama mam to samo z Visą

No i o to chodzi, chciałabym się przyłączyć moją Nibi, bo cóż, nie mam za bardzo co nią ciekawego robić na tym świecie. Ale pytam się, bo nie chciałabym z własnego bólu dupy wciskać wam od razu samicy innego gatunku "D. Chociaż w sumie jestem chętna by się przyłączyć, no i nie wiem, czy by prędzej nie dezaktywować jeszcze Nibiru i zrobić nową postać, bo tak to chyba nie bardzo znając mnie wyrobiłabym się z trzema. Oczywiście, pod warunkiem, że się zgadzacie na moją kandydaturę "D

RE: Banda Ghaliba - Kaaivy - 18-04-2015

Tak, jam jest xD

RE: Banda Ghaliba - Giza - 18-04-2015

Cherry, przyjmiem Cię z przyjemnością tylko dobrze się zastanów czy chcesz grać Nibiru czy kimś nowym? musisz się zastanowić nad za i przeciw, ale możemy zarezerwować Ci to miejsce xD

na dzieci Ghaliba i Mirry znalazłam dwóch chętnych i chyba wystarczy na razie. xP chociaż...?