Król Lew PBF
Ciepły ktoś dla zielonookiego Ciemnouszka~! - Wersja do druku

+- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl)
+-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+---- Dział: Kosz (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=106)
+---- Wątek: Ciepły ktoś dla zielonookiego Ciemnouszka~! (/showthread.php?tid=1200)

Ciepły ktoś dla zielonookiego Ciemnouszka~! - Kalani - 28-05-2015

No cóż, Damaja to dość ruchliwy chłopak i nie raz czy dwa udał się na jakąś małą, nielegalną wycieczkę. Może podczas jednej z nich udało mu się poznać kogoś, kto go będzie traktować tak, jak powinna to robić matka?

Innymi słowy - szukam mentora/mentorki dla Damaji. Stado (lub jego brak) są dla mnie obojętne, bo nie zamierzam opuszczać nim Zachodnich Ziem. Oczywiście, jeśli będzie to poparte fabularnie, to nie wykluczam takiej opcji w przyszłości. Szukam osoby aktywnej i ogarniętej, if you know what I mean.

Zgłoszenia najlepiej dawać tutaj, żebym z obu kont mogła je widzieć. :) Dzięki!

RE: Ciepły ktoś dla zielonookiego Ciemnouszka~! - Vult - 28-05-2015

Jeśli nie przeszkadza ci inne zwierzę niż lew to może Kahawa? Fakt jest surowa z dość specyficznym podejściem ale troskliwa też, do tego swoje lata ma i wątpię by się doczekała własnego potomstwa, nie wspominając o partnerze. :P
Ma swoją lecznicę przy wulkanie ale nie zmienia to faktu, że wciąż jest wędrowną znachorką. Także nie byłoby problemu by się przemieszczała jeśli młody nie będzie mógł.

RE: Ciepły ktoś dla zielonookiego Ciemnouszka~! - Alayike - 28-05-2015

Może Otieno? Wiem, nie byłam dłuższy czas na forum, ale teraz powróciłam i nie zamierzam nigdzie odchodzić :P Otieno w sumie planuje założyć rodzinę, może więc przyjąć pod swe łapy podrostka :D

RE: Ciepły ktoś dla zielonookiego Ciemnouszka~! - Venety - 28-05-2015

Ja mogę zaproponować swoją Miyuki.

RE: Ciepły ktoś dla zielonookiego Ciemnouszka~! - Kalani - 29-05-2015

Dzięki wam wszystkim za zgłoszenia!
Jak na razie najbardziej mi się podoba propozycja Kahawy - potrzebny mi jest właśnie ktoś charakterny, ale jednocześnie troskliwy. Ktoś, kto będzie go umiał utrzymać w ryzach, bo na razie ma z tym problem.
To gdzie się spotkamy? Widzę, że Kahawa jest przy Burgess Shale, ale to straaasznie daleko (wg mapy) od Zachodnich Ziem i raczej by tam nie doszedł w ramach małego spacerku. Wątek na marginesie czy może pójdziemy gdzieś bliżej? Oaza chyba byłaby najwygodniejsza.

RE: Ciepły ktoś dla zielonookiego Ciemnouszka~! - Vult - 29-05-2015

Przyjdę w jakieś miejsce Kahawą, pod pretekstem zbierania materiałów do lecznicy. Ozdóbki i te inne sprawy :D
Zajdę nią na oazę w ZZ